Varm rosa dunjacka med en blå hjortlogotyp på en klädhängare
Varm dunjacka för flickor
636,00 kr Select options
-10% Kod RDM10 till och med 01/06/2024

Varm dunjacka för flickor

636,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Läs noga igenom storleksguiden nedan för att välja den perfekta storleken för dig. Våra produkter är små, så ta storleken ovanför din vanliga storlek. (Om du t.ex. använder storlek L, ta storlek XL).

Den varma dunjackan för flickor är en lätt och isolerande jacka som är perfekt för kalla dagar. Den är tillverkad av vattentätt tyg som andas och har ett mjukt, varmt fleecefoder. Huvan är perfekt och de ribbade muddarna ger en touch av stil och komfort.
Matériau

Coton

Type de fermeture

Zipper

Poids

300 – 400 g

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Varm dunjacka för flickor

Fickor på sidan erbjuder bekväm förvaring för småsaker. Dunjackan är perfekt för tjejer som vill hålla sig varma hela vintern lång.

Ideal för kalla dagar eller för utomhusaktiviteter. Så vänta inte längre, utan beställ din varma dunjacka för tjejer nu så kommer ditt barn att tacka dig!

Söta öron

Den varma dunjackan för flickor är en snygg och varm jacka som är perfekt för kalla dagar. Den är tillverkad av vattentätt och andningsbart tyg. Jackan har en flickig huva med lilla öron för en söt touch när ditt barn bär den på huvudet.

Perfekt för tjejer som älskar mode

Denvarma dunjackan för flickor är envattentät och varm jacka, perfekt förkalla dagar. Jackan är tillverkad av 100% bomull, vilket gör den mycketbekväm att bära. Den har en huva, dragkedja fram och två sidofickor. Muddarna och nederkanten på rocken är elastiska för en bättre passform.Rocken finns i flera storlekar och är perfekt för tjejer som älskar att se moderiktiga ut samtidigt som de håller värmen!