Lång vattentät dunjacka med björntryck för liten flicka som bärs av en liten flicka
Lång vattentät dunjacka med björntryck för flickor
965,00 kr Select options
-10% Kod RDA10 till och med 01/05/2024

Lång vattentät dunjacka med björntryck för flickor

965,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Läs noga igenom storleksguiden nedan för att välja den perfekta storleken för dig. Våra produkter är små, så ta storleken ovanför din vanliga storlek. (Om du t.ex. använder storlek L, ta storlek XL).

Denna underbara långa dunjacka med vattentätt björnmotiv för flickor är perfekt för regniga eller kalla dagar! Den är fodrad för optimal mjukhet och värme och har ett fantastiskt björnmotiv på framsidan och huvan. Den är vattentät, så din lilla flicka kan leka utomhus även om det regnar!
Matériau

Coton/Polyester

Remplissage

Coton

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Lång vattentät dunjacka med björntryck för flickor

Den vattentäta björnmönstrade långa dunjackan för flickor är det perfekta valet för att hålla din lilla prinsessa varm och torr under vintermånaderna.

Den här bedårande dunjackan är designad med exceptionell känsla för detaljer och erbjuder både stil och funktionalitet. Din lilla flicka kommer att älska att bära denna unika jacka, som får henne att känna sig omgiven av sina favoritdjursvänner.

Tillverkad av högkvalitativa material!

Detta är den perfekta dunjackan för din lilla flicka i vinter! Denna björnmönstrade långa dunjacka är vattentät, vilket är perfekt för regniga eller snöiga dagar.

Tillverkad av högkvalitativa material och superbekväm.

Den vattentäta björnmönstrade långa dunjackan för flickor är ett måste för små flickor som vill hålla sig varma och snygga på samma gång. Dunjackan är designad med ett högkvalitativt tyg som gör den vattentät och motståndskraftig mot vinterväder.

Den här dunjackans design är helt bedårande, med söta björnmotiv som pryder hela plaggets yta.

Mjuk och varm!

Den härvattentäta dunjackan kommer att bli din lilla flickas bästa vän när hon går ut för att leka!

Din lilla flicka kommer att vara varm och torr i denna björnmönstrade dunjacka och kommer att kunna njuta fullt ut av sin lektid.

Dunjackan är tillverkad av polyester och är mjuk att ta på och bekväm att bära.