Disney Mickey och Minnie huvjacka för en liten flicka på ett bord med en blombukett
Disney Musse och Mimmi Pigg huvjacka för flickor
568,00 kr Select options
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Disney Musse och Mimmi Pigg huvjacka för flickor

568,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Läs noga igenom storleksguiden nedan för att välja den perfekta storleken för dig. Våra produkter är små, så ta storleken ovanför din vanliga storlek. (Om du t.ex. använder storlek L, ta storlek XL).

Den perfekta dunjackan för små flickor som älskar Musse och Mimmi! Disney Mickey och Minnie dunjacka för flickor är tillverkad av polyestertyg och finns i en rad olika färger. Dunjackan är helfodrad för optimal värme och komfort och har elastiska muddar i ärmsluten. Tryckknappar på framsidan gör det enkelt för din lilla flicka att ta av och på dunjackan.
Matériau

Coton/Polyester

Type de tissu

Fibre de polyester

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Disney Musse och Mimmi Pigg huvjacka för flickor

Den här dunjackan är noggrant utformad för att ge ditt barn värme, komfort och stil under hela vintersäsongen. Alla tjejer i skolan kommer att vilja ha den på sig.

En oumbärlig dunjacka!

Den härDisney Musse och Mimmi dunjacka med huva för flickor är en ultralätt dunjacka som håller din lilla flicka varm hela vintern.

Den luvförsedda designen med Mimmis öron gör denna dunjacka till ett måste för fans av dessa två ikoniska Disneyfigurer.

Dunjackan Disney Mickey and Minnie med huva för flickor är ett varmt och bekvämt plagg som små flickor som är fans av dessa berömda karaktärer kommer att älska. Dunjackan är tillverkad av högkvalitativ polyester som ger utmärkt väderbeständighet och hållbarhet.

En dunjacka för varje stil!

Den här fina Mickey och Minnie dunjackan med huva för små flickor är perfekt för den här vintern.

Detta är den perfekta dunjackan för dina små prinsessor! Dunjackan med huva är tryckt med Musse och Mimmi och har en praktisk knäppning framtill.

Den här dunjackan är perfekt för vintern och kan kombineras med alla stilar.