Digital väckarklocka med rosa LED för moderiktiga tjejer
Digital LED-väckarklocka för flickor
340,00 kr Select options
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Digital LED-väckarklocka för flickor

340,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Denna digitala LED-väckarklocka för tjejer låter riktigt högt, vilket är bra för personer som sover tungt. Du behöver inte oroa dig för att din lilla flicka ska komma för sent till skolan. Den har också en snooze-funktion så att hon kan sova några minuter extra.
Type d'affichage

Digital

Type d'écran

LED

Matériau

Métal

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Digital LED-väckarklocka för flickor

<Dessutom är den batteridriven, vilket gör den portabel och lätt att bära med sig. Slutligen är den digitala väckarklockan med LED-skärm för flickor en perfekt present till alla små flickor som älskar mode och roliga accessoarer.

Med sin eleganta och färgglada design kommer den att vara perfekt för att dekorera deras rum och sätta ett leende på deras ansikte varje morgon.

Egenskaper hos väckarklocka med digital LED-display

Den här väckarklockan med digital LED-skärm visar tid, temperatur, batteri och andra funktioner. Den har också en FM-radio och TF-kortläsare.

Med sin eleganta och färgglada design är denna väckarklocka speciellt utformad för små flickor som älskar mode och ljusa färger.

Den digitala LED-displayen är lätt att läsa av och visar tiden med tydliga, ljusa siffror.

Färgglad kattväckarklocka för flickor

Den här färgglada kattformade väckarklockan är ett perfekt dekorativt tillbehör för nattduksbordet. Den har en spegeleffekt som är mycket praktisk för flickor när de behöver sminka sig.

Detta gör det enkelt för ditt barn att veta vad klockan är, även när det är mörkt i sovrummet.

Skärmen kan dessutom ställas in i flera olika färger, så att ditt barn kan anpassa sin väckarklocka efter smak och önskemål.