Väckarklocka med digital skärm för flickor på ett bord
Väckarklocka med digital skärm för flickor
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Väckarklocka med digital skärm för flickor

170,00 kr

I lager

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Denna digitala väckarklocka är perfekt för tjejer som gillar att sova länge. Med en justerbar snooze-funktion är denna enhet idealisk för att väcka dig vid en viss tid på morgonen.
Tension

6V

Matériau du corps

ABS

Puissance

0-5W

Poids

130g

Alimentation

3xAA piles (Non incluses)

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Väckarklocka med digital skärm för flickor

Den digitala väckarklockan för flickor är en praktisk och rolig produkt som hjälper barn att gå upp tidigt och börja dagen på rätt sätt.

Med sin färgglada design och lättanvända funktionalitet är den perfekt för alla små flickor som vill lägga till en touch av stil i sitt sovrum.

LED-väckarklocka med 7 skiftande färger

Den här väckarklockan har en inbyggd LED-lampa som kan skifta i 7 olika färger. Allt du behöver göra för att få den att fungera är att driva den med 3 AAA-batterier.

Den digitala väckarklockan för flickor är ett viktigt tillbehör för alla små prinsessor som vill gå upp tidigt och börja dagen på rätt sätt.

Väckarklockan är speciellt utformad för flickor med sin eleganta och färgglada design, som ger en glad touch till deras sovrum.

Väckarklocka för flickor

Den här väckarklockan för flickor har en digital LED-display som gör det enkelt för ditt barn att se vad klockan är. Den visar även datum, vecka, månad och temperatur.

Den digitala displayen är lätt att läsa av och visar tiden med tydliga siffror, så att barnen vet exakt när det är dags att gå upp.

<Dessutom har väckarklockan en praktisk snooze-funktion som gör att barnen kan sova några minuter extra innan de går upp.