Hjärtformad heltäckningsmatta för flickrum i ett hus
Hjärtformad shagmatta för en flickas sovrum
227,00 kr568,00 kr Select options
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Hjärtformad shagmatta för en flickas sovrum

227,00 kr568,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Den hjärtformade shag-mattan för en flickas sovrum är ett viktigt tillbehör för att dekorera ett barns sovrum. Tack vare den unika hjärtformade designen ger den rummet en varm, romantisk touch och skapar en mysig atmosfär för ditt barn.
Style de Lavage

Lavage mécanique, lavage des mains

Matériau

100 % Acrylique

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Hjärtformad shagmatta för en flickas sovrum

Mattan kommer att vara perfekt för att lägga till en original dekorativ detalj i en liten flickas sovrum eller lekrum. Den pastellrosa färgen är lika mjuk som barndomen själv! Den är lätt att sköta tack vare att mattan kan skakas regelbundet för att få bort damm som samlats under användning.

Dessutom kan den enkelt rengöras med dammsugare eller till och med tvättas för hand vid behov. Mattan ger en behaglig känsla under fötterna och står emot vardagens skiftningar. Den är tillverkad av lång lugg som ger en mjuk känsla när du går på den eller ligger på den.

Ultramjuk matta

Sa textur unik, mjuk och mjuk är perfekt att skapa en utrymme bekvämt, välkomnande och avslappnande där hon kan själv bli bortskämd, se détendre et rêver. gör till lämnar från fibrer syntetiska fibrer av hög kvalitet, denna matta en en excellent motståndskraft mot nötning och mot blekning.

Hans konstruktion täta garantier är att de fibrer inte sönderdelas inte enkelt eller gör bråkar inte. Från mer, det är lätt till ren och fläckbeständig. Matta matta lång och silkeslen har en textur behaglig att du slappnar av omedelbart när du går över eller att du rör vid den.

En matta för dekoration

Mattans hjärtformade design gör att den passar perfekt i en flickas sovrum. Med sina fina pastellfärger som rosa eller beige ger den rummet en lugn och avkopplande atmosfär.

Den här mattan kan placeras var som helst i sovrummet – under sängen, framför en spegel eller i en läshörna – för att ge en touch av elegans med stil. Den finns i 3 olika storlekar, beroende på vilket rum du vill placera den i.

Så ge denna hjärtmatta till din dotter eller ditt barnbarn och ge henne ett varmt, bekvämt och elegant sovrum där hon kan blomstra.