Skyddande spjälsängsskydd för en flicksäng på en säng med en baby inuti i ett hus
Skyddande stötfångare för barnsäng
397,00 kr Select options
-10% Kod RDM10 till och med 01/06/2024

Skyddande stötfångare för barnsäng

397,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Ditt barn förtjänar det allra bästa, och det är precis vad detta skyddande spjälskydd för flickspjälsängar erbjuder. Det är en viktig del av barnkammarens utrustning, utformad för att förhindra att hon slår huvudet mot spjälorna när hon sover.
Matériau

Acrylique

Âge

4 mois à 2 ans

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Skyddande stötfångare för barnsäng

Med sin överlägsna kvalitet, användarvänlighet och eleganta design är den det perfekta valet för föräldrar som är måna om sitt barns välbefinnande.

Den skyddande spjälskyddet för flickspjälsängar är ett viktigt tillbehör för att hålla din lilla prinsessa säker och bekväm medan hon sover. Denna stötfångare är utformad speciellt för barnsängar och är både praktisk och estetiskt tilltalande.

Stötfångare för spjälsäng

Om ditt barn sover i en säng utan spjälor kan du använda den här flickans bumper pad som en kil för att förhindra att hon halkar och ramlar ur sängen. Förutom det kan den också användas som kudde.

Den skyddande bumpern för flickbäddar är ett viktigt tillbehör för att garantera ditt barns säkerhet och komfort. Den är utformad i mjuka material som andas och ger optimalt skydd mot stötar och drag.

Den här spjälskyddet är tillverkat av högkvalitativ bomull och har tjock stoppning för maximalt skydd mot de hårda kanterna i spjälsängen.

Flätad stötfångare i akryl för flickor

Den flätade girl’s bumper pad är tillverkad av högkvalitativt akrylmaterial, vilket innebär att den kommer att hålla länge. Så du kan använda den i många år framöver.

Den levereras också med starka remmar som gör det enkelt och säkert att fästa den i vaggan. Med sin eleganta och raffinerade design ger detta skyddande spjälskydd en touch av charm och mjukhet till ditt barns rum.

Den finns i ett brett utbud av färger och mönster, för att perfekt matcha alla inredningsstilar.