Hjärtformad LED-plysch för flickor i olika färger som bärs av en flicka i ett hus
Hjärtformad LED-gosedjur för flickor
227,00 kr Select options
-10% Kod RDA10 till och med 01/05/2024

Hjärtformad LED-gosedjur för flickor

227,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Ta en titt på denna hjärtformade LED-mjukisdjur för flickor. Det är ett dekorativt tillbehör som kan ge en touch av stil till ditt barns sovrum. Du kan också placera den på hennes säng för att använda som kudde.
Recommande L'âge

25 mois à 12 ans

Remplissage

Coton PP

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Hjärtformad LED-gosedjur för flickor

Designen på detta gosedjur är också mycket attraktiv för små flickor. Den finns i en rad olika färger, bland annat rosa, lila och vitt, så att du kan välja den som bäst passar ditt barns personlighet.

Den hjärtformade LED-gosedjuret för flickor är en bedårande följeslagare som kombinerar mjukhet, ömhet och teknik. Det mjuka, varma skenet från det lysande hjärtat skapar en lugnande atmosfär som uppmuntrar till sömn och lugnar små flickor på natten.

LED-belyst gosedjur för flickor

Den här flickans lysande LED-plysch kan ersätta en nattlampa för att hjälpa ditt barn att hitta sömn på natten. Den avger ett mjukt ljus som lugnar honom vid läggdags.

Det hjärtformade LED-gosedjuret för flickor är en bedårande och charmig produkt som säkert kommer att glädja små flickor. Denna plysch är utformad med ett mjukt och fluffigt tyg som känns bekvämt och varmt att ta på.

Den har också en inbyggd LED-lampa som lyser upp hjärtat i dess mitt och skapar en varm och behaglig atmosfär i ditt barns sovrum.

Bomullsplysch för flickor

Om din loulou känner sig ensam, ledsen eller orolig finns den här flickans plysch där för att trösta henne. Tack vare stoppningen i PP-bomull är den supermysig, vilket gör den perfekt för ditt barn att krama.

Den här hjärtformade gosedjuret är inte bara vackert, utan också praktiskt och lätt att använda. Den är batteridriven, så du kan ta den med dig vart du än går utan att behöva ett eluttag.

Den här hjärtformade gosedjuret är inte bara vackert, utan det är också praktiskt och lätt att använda <Dessutom har den en lättåtkomlig på/av-knapp, vilket gör den enkel att använda för barn.