Lilla sjöjungfrun i ljuslila klänning mot vit bakgrund
Den lilla sjöjungfrun Ariel lila förklädnad för små flickor
454,00 kr Select options
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Den lilla sjöjungfrun Ariel lila förklädnad för små flickor

454,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Läs noga igenom storleksguiden nedan för att välja den perfekta storleken för dig. Våra produkter är små, så ta storleken ovanför din vanliga storlek. (Om du t.ex. använder storlek L, ta storlek XL).

Den ljuslila Ariel den lilla sjöjungfrun-dräkten för små flickor är det perfekta valet för små prinsessor som drömmer om att simma i det förtrollade havet och ha undervattensäventyr. Dräkten är otroligt detaljerad och designad med stor omsorg om detaljerna för att varje liten flicka ska känna sig som en riktig sjöjungfru.
Färg

Violett

Matière

Polyester

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Den lilla sjöjungfrun Ariel lila förklädnad för små flickor

Den glänsande lila Ariel den lilla sjöjungfrun-utklädnaden för små flickor är en förtrollande kostym som kommer att fördjupa ditt barn i sagornas magiska värld.

Dräkten är tillverkad av högkvalitativa material och har en glänsande finish som fångar ljuset och allas blickar. Dräkten innehåller en lång klänning som passar din lilla flickas figur perfekt, med en vacker volang på nederdelen som påminner om en sjöjungfrus svans.

En förtrollande kostym

Den här spektakulära dräkten är speciellt utformad för att förflytta ditt barn till havsdjupens magiska och förtrollande värld. Den gnistrar i en skimrande lila färg som för tankarna till det mystiska, sagolika havet.

Varenda detalj är noggrant genomtänkt för att ge denna ikoniska outfit en touch av elegans och förfining. Skimrande paljetter ger en subtil gnista till varje rörelse och fängslar ögat på maskerader eller under fantasilekar i sovrummet.

Lilla sjöjungfrun i ljuslila klänning mot vit bakgrund

En klänning med omsorgsfulla detaljer

Den här dräkten är tillverkad med omsorg och känsla för detaljer och har en livfull lila nyans som omedelbart fångar blicken. Det glänsande tyget efterliknar fiskens fjäll och ger dräkten en verkligt förtrollande look.

Klänningen är rikt utsmyckad med glittrande paljetter som fångar ljuset och ger en magisk touch till ensemblen. De korta ärmarna är genomskinliga upptill. Midjan har en smal kil som framhäver figuren och ger en bekväm passform.