Hogwarts flerfärgad halsduk i rayon för flickor
Harry Potter randig halsduk för flickor
477,00 kr Select options
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Harry Potter randig halsduk för flickor

477,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Läs noga igenom storleksguiden nedan för att välja den perfekta storleken för dig. Våra produkter är små, så ta storleken ovanför din vanliga storlek. (Om du t.ex. använder storlek L, ta storlek XL).

Känner du en ung tjej som är ett stort Harry Potter-fan? I så fall är denna randiga Harry Potter-halsduk för flickor den perfekta presenten till henne! Den är tillverkad av mjuk bomull och finns i färgerna Griffindor, Slytherin, Slytherin eller Hufflepuff.
Matériau

COTON

Longueur des écharpes

20cm

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Harry Potter randig halsduk för flickor

Halsduken är 175 cm lång, vilket gör den till den perfekta storleken för små flickor. Och naturligtvis är emblemet för varje hus på Hogwarts sytt på halsduken. Om din lilla flicka är ett Harry Potter-fan kommer hon att älska den här halsduken!

Den perfekta gåvan

Vill du att din dotter ska känna sig som en riktig studentHogwarts? Det är nu möjligt tack vare denna otroligaHarry Potter randiga halsduk för flickor! Denna underbara halsduk är tillverkad av högkvalitativ bomull och mäter 175 cm lång, vilket gör den till den perfekta storleken för unga flickor.

Emblemet kommer att representera hans hus

Halsduken har även emblemet för alla Hogwarts hus sydda på halsduken, vilket gör den till en accessoar för alla Harry Potter-fans. Oavsett om din dotter själv är en liten häxa eller bara ett stort fan av Harry Potter-serien, kommer denna Hogwarts halsduk att få henne att känna att hon är en del av magin!