Skrämmande Clown Halloween-förklädnad för flickor med en bakgrund av en flicka som bär förklädnaden
Skrämmande clown Halloween-utklädnad för flickor
454,00 kr568,00 kr Select options
-10% Kod RDM10 till och med 01/06/2024

Skrämmande clown Halloween-utklädnad för flickor

454,00 kr568,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Läs noga igenom storleksguiden nedan för att välja den perfekta storleken för dig. Våra produkter är små, så ta storleken ovanför din vanliga storlek. (Om du t.ex. använder storlek L, ta storlek XL).

Vår Scary Clown Halloweenkostym för tjejer är en skrämmande dräkt som garanterat kommer att väcka uppståndelse på Halloweenkvällen. Speciellt utformad för små flickor som gillar att klä ut sig till läskiga figurer och spela sina vänner spratt. Kostymen består av en klänning med tyllärmar, tillverkad i ett bekvämt polyestertyg som gör att ditt barn enkelt kan röra sig när det är klätt i skrämmande kläder.
Matière

Polyester, tulle

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Skrämmande clown Halloween-utklädnad för flickor

Den läskiga och roliga Halloween-utklädnaden är utformad för att ge ditt barn utseendet av en ond clown direkt från en skräckfilm.

Utklädnaden består av en grå klänning med puffiga långa ärmar och en tyllkrage, vilket ger en touch av femininitet till denna skrämmande look.

Klänningens nederdel är utsvängd, vilket ger din lilla flicka en elegant men ändå skrämmande look. För att fullända förklädnaden har du flera tillbehör tillgängliga beroende på vilken modell du valt.

Realistiskt och skrämmande!

Den här Halloweenkostymen är ett perfekt val för alla små tjejer som vill lägga till en spöklik och rolig touch till sin Halloweenfest.

Vårdfullt utformad för att skapa en realistisk och skrämmande clownlook. Utklädnaden inkluderar en klänning med tyllärmar, vilket ger intrycket av en traditionell clowndräkt.

Klänningen är tillverkad av ett kvalitetstyg som gör den bekväm att bära hela natten.

Ett skräckinjagande utseende!

Läskig clown Halloween-dräkt för flickor är perfekt för maskerader, Halloween-fester eller bara för att ha kul när du klär ut dig hemma.

Den låter din lilla flicka förvandlas till en skrämmande clown och uppleva andan av denna skrämmande helgdag.

Med den här förklädnaden kommer din lilla flicka garanterat att göra succé på sin nästa Halloweenfest. Hon kommer att kunna skrämma sina vänner och sin familj med sitt skrämmande utseende.