-10% Kod RDA10 till och med 01/05/2024

Fluffiga bomullstofflor för flickor

284,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Ditt barn kommer att älska den mjuka pälsen på dessa fluffiga bomullstofflor för flickor. Hon kommer också att älska värmen som dessa tofflor ger hennes fötter, särskilt under de kalla vintermånaderna, perfekt för att matcha alla kvälls- eller dagkläder hemma.
Tranche d'âge

13 mois à 12 ans

Saison

Hiver

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Fluffiga bomullstofflor för flickor

Foten får perfekt stöd tack vare den flexibla, halkfria gummisulan, som är insvept i mjuk plysch. Den senare förhindrar också att foten halkar på släta golv för optimal säkerhet.

Insidan av tofflorna är fodrad med ett ultramjukt bomullstyg som tar hand om den känsliga huden på små flickors fötter. Den perfekta finishen säkerställer en stark söm som tål dagligt slitage utan att förändra produktens komfort.

Halkfria tofflor för flickor

Dessa tofflor för flickor är tillverkade av päls och plyschmaterial. De har halkfria sulor som gör att ditt barn kan gå säkert. Tofflorna är tillverkade av högkvalitativa material och erbjuder både komfort och stil för små flickor.

De här tofflorna är tillverkade av mjukt, slitstarkt bomullstyg och håller fötterna varma hela dagen. Plyschfodret på insidan och utsidan av toffeln ger en behaglig känsla under fötterna. De fina, ljusa pastellfärgerna är perfekta för flirtiga små flickor.

Lätt att sätta på

Med sin enkla slip-on-design är dessa tofflor praktiska för självständiga barn som inte behöver hjälp med att ta av eller på dem. Den halkfria sulan hjälper också till att förhindra oavsiktliga halkningar eller fall på hala ytor.

Perfekta för användning i huset eller trädgården, vid poolen eller på övernattningar med flickvänner, våra tofflor kommer att vara ett viktigt tillbehör i din lilla flickas garderob oavsett säsong.