Mjuka bomullsskor för flickor med en vit bordsbakgrund
Mjuka bomullstofflor för flickor
284,00 kr Select options
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Mjuka bomullstofflor för flickor

284,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Våra mjuka bomullstofflor för flickor är ett perfekt val för att hålla din dotters fötter varma och bekväma. Tofflorna är tillverkade av högkvalitativa material och är mjuka, lätta och andas, vilket ger en behaglig känsla hela dagen. Den enkla men eleganta designen är perfekt för barn i alla åldrar.
Matériau

Coton, PVC

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Mjuka bomullstofflor för flickor

Tofflor i mjuk bomull för flickor är det perfekta valet för att erbjuda komfort och värme till dina små prinsessor.

Det finns ett par tofflor för varje liten flicka som drömmer om att leva i en förtrollad värld. Förutom att vara estetiskt tilltalande är dessa tofflor också mycket praktiska.

Det perfekta valet!

Bottentofflor är ett perfekt val för att hålla ditt barns fötter bekväma och varma hemma.

De här tofflorna är tillverkade av högkvalitativa material och är mjuka och andas, vilket ger en bekväm känsla hela dagen. Designen är enkel men ändå snygg, med ljusa färger och roliga mönster som alla tjejer kommer att älska.

Tofflorna är lätta och enkla att bära, med en halkfri sula som håller ditt barn säkert när det går på släta ytor.

Mjuka bomullsskor för flickor med en vit bordsbakgrund

Ett måste för alla tjejer!

Dessa mjuka tofflor är också mycket praktiska. De är lätta att ta på och av, så ditt barn kan få av och på dem snabbt utan att behöva någon hjälp.

Och de är maskintvättbara, vilket gör dem enkla att ta hand om och rengöra. Sammantaget är bomullstofflor för barn ett utmärkt val för att hålla ditt barns fötter bekväma och varma hemma.

Med sin roliga design, komfort och praktiska funktion är dessa tofflor ett måste för alla föräldrar som bryr sig om sitt barns välbefinnande.