Ungt brunt barn med beige balaklava med kaninöron
Plyschmössa med kaninöron för babyflickor
227,00 kr Select options
-10% Kod RDM10 till och med 01/06/2024

Plyschmössa med kaninöron för babyflickor

227,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Denna plyschmössa med kaninöron för babyflickor är en söt och funktionell accessoar som kommer att ge en touch av charm. Den mjuka strukturen skapar också en extra värmebarriär som håller barnets ömtåliga öron varma. De små kaninöronen ger en charmig touch till hela looken. Du hittar också en matchande halsduk.
Matériau

Coton, Acrylique

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Plyschmössa med kaninöron för babyflickor

Det stretchiga midjebandet gör att denna balaklava passar perfekt runt din flickas huvud samtidigt som den är bekväm och åtsittande. Den ger också stor rörelsefrihet så att din lilla skatt kan ha roligt utan begränsningar.

Den är mycket lätt att ta på och av tack vare en knapp i nacken som gör att du kan stänga och öppna mössan. Oavsett om det är för en vinterpromenad, en fotografering eller helt enkelt för att lägga till en touch av originalitet i ditt barns garderob, kommer denna balaclava att vara ett perfekt val.

Mjukt och varmt tillbehör

Balaklavan är det perfekta tillbehöret för att hålla din lilla prinsessa varm. Den här är tillverkad av ett mjukt, slitstarkt plyschtyg som försiktigt sveper runt ditt barns huvud och ger optimalt skydd mot den kyliga vinden.

Den ger en otroligt mjuk känsla mot din lilla flickas känsliga hud. Du kan vara säker på att hon kommer att vara bekvämt skyddad från de yttre elementen när hon är insvept i denna lyxiga plysch.

107066-416808.jpeg

Balaklava med kaninöron

Den verkliga höjdpunkten med denna balaklava är dess bedårande kaninöron, som ger en lekfull och magisk touch till alla kläder. Din lilla flicka kommer omedelbart att förvandlas till en charmig liten kanin med dessa studsande öron och smälta alla hjärtan som korsar hennes väg.

De tillgängliga färgerna är charmiga och ger en glad touch till en vinteroutfit. Denna balaclava levereras med en matchande halsduk för att komplettera looken och ge ännu mer skydd mot kylan.