vinterpaket för flickor: rosa mössa, vante och halsduk
Särskilt vinterpaket: mössa + vantar + mjuk halsduk för rosa babyflickor
284,00 kr Select options
-10% Kod RDA10 till och med 01/05/2024

Särskilt vinterpaket: mössa + vantar + mjuk halsduk för rosa babyflickor

284,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Vintern är tillbaka och kylan börjar göra sig påmind? Skydda då din lilla flicka från kylan med vårt speciella vinterpaket! Det innehåller en mössa, ett par vantar och en ultramjuk halsduk i plysch.
Matière

Coton, Polyester

Longueur écharpe

60 – 80 cm

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Särskilt vinterpaket: mössa + vantar + mjuk halsduk för rosa babyflickor

Det rosa vinterpaketet är det perfekta setet för att hålla din lilla prinsessa varm och skön under de kalla månaderna. Detta paket består av en mössa, vantar och en mjuk halsduk och erbjuder fullständigt skydd mot den bittra kylan samtidigt som det ger en bedårande touch av stil till hennes outfits.

Mössan är noggrant utformad för att passa ditt barns känsliga huvud perfekt.

En mjuk mössa och vantar

Skydda din lilla pirat från kylan med vårt perfekta paket för vintersäsongen! Mössan och Tofflorna är designade i ett tjockt, ultramjukt material som håller din lilla flicka varm hela dagen lång.

Komfortabel och rolig att bära, mössan har också små öron på toppen som kommer att göra din lilla flicka ännu sötare!

Den ultimata vinterkombinationen!

Med denna ultramjuka plyschhalsduk för flickor kommer din lilla pirat nu att ha den perfekta utrustningen för att möta vintern med fullständig sinnesro!

Den mjuka och tjocka plyschstrukturen är varm och behaglig att ta på och skyddar effektivt din lilla flickas hals från vinterkylan. Med två pompoms i vardera änden av halsduken och en söt pingvin i mitten kommer din lilla flicka att vara skyddad från kylan med stil.