Trendiga svarta solglasögon för små flickor
Trendiga solglasögon för små flickor
170,00 kr Select options
-10% Kod SPG10 till och med 26/06/2024

Trendiga solglasögon för små flickor

170,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Om du letar efter en prisvärd och trendig present till din lilla flicka den här säsongen ska du ta en titt på de här fina och trendiga solglasögonen för små flickor! Ljusa, roliga och perfekta för sommaren. De här linserna skyddar din lilla flickas ögon från solens strålar när hon leker utomhus.
Matériau de cadre

Alliage

Matériau de Verre

Acrylique

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Trendiga solglasögon för små flickor

Med sin överlägsna kvalitet och snygga design är dessa solglasögon ett smart val för alla små tjejer som gillar att vara moderiktiga och skydda sina ögon från solen.

Hon har alla argument för att göra som mamma. Hon kommer att vara den sötaste i familjen.

Solglasögon för flickor mellan 3 och 8 år

Dessa solglasögon för flickor finns i ett brett utbud av färger, så att du kan hitta det perfekta paret som passar din lilla flickas smak. De är lämpliga för flickor i åldrarna 3 till 8 år.

Med sin moderna och färgglada design är dessa solglasögon speciellt utformade för små flickor som gillar att vara fashionabla.

Solglasögonen är tillverkade av högkvalitativa material och erbjuder UV 400-skydd för att skydda ditt barns ögon från solens skadliga strålar.

0-3812bf.jpeg
0-555b13.jpeg

Lätta solglasögon

De här solglasögonen little girl väger bara 35 gram, så din lilla flicka kommer att känna sig bekväm med dem. Dessutom passar de alla ansiktsformer.

De polariserade linserna minskar också bländning, så att ditt barn kan se klart även soliga dagar. Den lätta, bekväma bågen är perfekt anpassad till barns ansikten, vilket garanterar en säker och bekväm passform.

De mjuka skalmarna minskar också bländning, så att ditt barn kan se tydligt även under soliga dagar

De mjuka skalmarna ger också optimalt stöd, även under de mest hektiska aktiviteter.