Stickad halsduk i ull i form av rosa djur för flickor som bärs av en liten flicka
Djurformad stickad halsduk i ull för flickor
284,00 kr Select options
-10% Kod SPG10 till och med 26/06/2024

Djurformad stickad halsduk i ull för flickor

284,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Om du letar efter en söt och originell halsduk till din dotter har vi lösningen för dig med denna otroliga djurformade stickade ullhalsduk för flickor. Tillverkad av högkvalitativa material och supermjuk och varm för att hålla din lilla prinsessa bekväm.
Taille

130x20cm

Saison

Hiver

Matériau

Coton

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Djurformad stickad halsduk i ull för flickor

Den stickade ullhalsduken i form av djur för flickor är en bedårande och funktionell accessoar som kommer att ge en touch av mjukhet och nyckfullhet till din lilla prinsessas garderob.

Din dotter kommer att känna sig som en riktig sagoprinsessa när hon bär den unika halsduken

Din dotter kommer att känna sig som en riktig sagoprinsessa när hon bär den här unika halsduken. Förutom att vara söt är den här halsduken också mycket praktisk.

Tillverkad av högkvalitativ ull!

Den härstickade ullhalsduken är supermjuk och mysig, och den är utsmyckad i form av flickors djur, vilket gör den söt.

Den är tillverkad av högkvalitativ ull, vilket gör den supervarm och superbekväm att bära.

Den stickade ullhalsduken i form av djur för flickor är en lekfull och varm modeaccessoar som alla små flickor kommer att älska. Halsduken är tillverkad av mjuk och skön ull, vilket gör den bekväm att bära hela dagen.

Den speciella egenskapen hos denna halsduk är dess djurform, som ger en touch av originalitet och fantasi till alla outfits.

En supersöt design!

Vår stickade ullhalsduk är en lätt accessoar som andas och är tillverkad av mjuk, varm ull.

Din lilla prinsessa kommer att älska halsduken för dess söta design med djurformer. Den kan bäras till skolan eller på utflykter.

De tillgängliga djuren är olika: kanin och björn. Varje djur är tillverkat med omsorg och precision, med minutiösa detaljer som ögon, näsa och öron.