Mjuk halsduk i plysch med pingvinmotiv i flera färger på ett bord för flickor
Mjuk pingvinhalsduk i plysch för flickor
284,00 kr Select options
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Mjuk pingvinhalsduk i plysch för flickor

284,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Kolla in vår underbara pingvinhalsduk i mjuk plysch för flickor, det är en halsduk som är så bedårande, bekväm och mjuk. Plyschig i texturen, varm och behaglig att ta på, det är en måste-ha accessoar för vintern. Med den här halsduken kan du vara säker på att din lilla prinsessa inte fryser hela dagen.
Storlek

En storlek

Matériau

Polyester/Coton

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Mjuk pingvinhalsduk i plysch för flickor

Den mjuka, tjocka halsduken med pingvinmönster för flickor är en bedårande och funktionell accessoar som ger en touch av värme och stil till alla vinteroutfits.

Pingvinmönstret ger halsduken en lekfull och söt touch, vilket gör den till ett perfekt val för små flickor som älskar djur och roliga mönster.

En otrolig halsduk

Den härmjuka fluffiga halsduken är perfekt för tjejer som älskar söta djur!

Pingvinmönstret är supersött och halsduken är mjuk och tjock, perfekt för att skydda dig mot kylan samtidigt som du ser snygg och söt ut.

Den mjuka, tjocka halsduken med pingvinmönster för tjejer är ett måste för kalla vinterdagar. Halsduken är designad i ett högkvalitativt material som är mjukt och behagligt att ta på och ger optimal värme samtidigt som det är lätt mot huden.

Supermjuk och bekväm!

Vår mjuka tjocka halsduk med pingvinmönster är så praktisk och kommer att hålla din dotter varm hela vintern lång.

Tillverkad av högkvalitativt material, supermjuk och bekväm. Din dotter kommer att älska att bära den här halsduken till skolan.

Den är så praktisk

Det bedårande pingvinmönstret är perfekt för små flickor som älskar söta djur och ljusa färger.