Fashionabel Snow Queen-ryggsäck för flickor
Frost Ryggsäck för flickor
-10% Kod SPG10 till och med 26/06/2024

Frost Ryggsäck för flickor

340,00 kr

I lager

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Här är en fin ryggsäck i Snödrottningens färger till din dotter. Med sin rosa och gula bakgrund och teckningar av de 3 huvudpersonerna kommer din dotter att älska den. Ryggsäcken är lika vacker som den är praktisk och är en fin julklapp. Huvudfacket har en robust dragkedja för att hålla ditt barns tillhörigheter säkra.
Matériau

nylon

Dimensions

22x21x9cm

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Frost Ryggsäck för flickor

Snödrottningens ryggsäck för flickor är ett måste för alla små fans av den berömda animerade filmen. Med sin fängslande design och omsorgsfulla detaljer förflyttar ryggsäcken barnen till den magiska världen Arendelle.

Ryggsäckens design är inspirerad av de ikoniska karaktärerna från filmen Snödrottningen, som Elsa, Anna och Olaf. De ljusa färgerna och förtrollande mönstren ger ryggsäcken en touch av förtrollning och får små flickors ögon att gnistra.

Flickors färger

Den här ryggsäcken med färgerna från Snow Queen stängs med en gul dragkedja med en snöflinga som dragflik. De gula axelremmarna är justerbara.

Snow Queen-ryggsäcken för flickor är ett måste för alla små fans av den berömda prinsessan Elsa och hennes syster Anna.

Den här ryggsäcken är designad med stor uppmärksamhet på detaljer, vilket gör den till ett perfekt val för barn som älskar högkvalitativa produkter.

18241-65cd62.jpeg
18241-67b80a.jpeg

En väska som alltid är användbar

En Snow Queen-ryggsäck är alltid användbar för att hålla en anteckningsbok, vattenflaska och andra tillbehör som din lilla flicka behöver under sin dag eller utflykt.

Den här ryggsäcken är tillverkad av slitstarka och tåliga material och klarar vardagens påfrestningar.

Den har ett rymligt huvudfack som enkelt rymmer böcker, anteckningsböcker, leksaker eller något annat som ditt barn kan behöva under dagen.