7 olika Sonny Angel-figurer i cirkusmiljö
Sonny Angel cirkusfigur överraskning modell
-10% Kod RDM10 till och med 01/06/2024

Sonny Angel cirkusfigur överraskning modell

408,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Hur kan du motstå dessa bedårande, färgglada varelser? Få en överraskande Sonny Angel cirkusfigur och komplettera din samling. Modellen som ligger gömd i kartongen är en överraskning som gör upplevelsen ännu mer spännande. Föreställ dig din dotters ögon fyllda av förundran när hon upptäcker innehållet!

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Sonny Angel cirkusfigur överraskning modell

De här figurerna är inte bara vackra att titta på, de är också perfekta för ivriga samlare. Nu är det dags att komplettera din samling med en av dessa charmiga små varelser. Hela familjen kommer att vara stolta över att upptäcka det senaste tillskottet i deras samling.

Den kompakta storleken på detta objekt gör det lätt att passa in i alla utrymmen, samtidigt som det drar till sig uppmärksamhet med sin obestridliga charm. Det är också en intressant leksak för ditt barn, en som kommer att sätta fart på deras fantasi.

Sonny Angel, utklädd till konstnär

Sonny Angel, den busiga lilla ängeln, förvandlas till en cirkusartist för denna specialutgåva. Ge din lilla prinsessa en av våra Sonny Angel-figurer som representerar de emblematiska karaktärerna i denna konstnärliga föreställning.

Detta unika lilla föremål kommer att förvåna ditt barn med sin bedårande, noggranna design. Klädd i en färgglad kostym och utsmyckad med festliga motiv förkroppsligar varje modell perfekt den glada, lekfulla andan hos cirkusen.

En överraskande upplevelse

Det som gör denna figurin speciell och mystisk är dess överraskningsaspekt. Varje låda innehåller en slumpmässig figur från de olika modellerna i cirkuskollektionen.

Du vet inte vilken figur som gömmer sig inuti, vilket ger en spännande dimension till upplevelsen. När ditt barn upptäcker figurinen kommer han eller hon att bli förvånad över att se vilken fin figur han eller hon har fått! Varje modell är unik och har sin egen personlighet, vilket gör den till en riktig skatt att samla på.