Sonny Angel figur blommigt tema överraskning modell
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Sonny Angel figur blommigt tema överraskning modell

325,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Upptäck denna förtjusande överraskningsfigur av Sonny Angel med blommigt tema. Har du redan en av dessa magnifika varelser i din samling? En underbar present till din dotter, som garanterat kommer att älska den, oavsett vilken modell som kommer i lådan. Dessa bedårande, färgglada leksaker kommer garanterat att glädja hela familjen.
Material

PVC

Kön

Unisex

Modell

1 slumpmässig miniatyr

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Sonny Angel figur blommigt tema överraskning modell

Den här lilla varelsen är mycket mer än bara en leksak. Den väcker positiva känslor och ger din vardag en touch av magi.

Det blommiga temat på varje figur är en hyllning till den vackra floran och dess symbolik. Färgerna som används är mjuka och glada. De blommor som finns representerade här är solrosor och rosor, i en mängd olika färger. Det återstår att se vilken av dessa magnifika blommor du kommer att upptäcka i den mystiska asken!

Sonny Angel, en förtrollad varelse

Sonny Angel-figuren är ett unikt och förtrollande litet samlarobjekt som kommer att lysa upp din vardag med sin skönhet och charm. Det är också en kompakt leksak som din lilla prinsessa kan ta med sig vart hon än går, för att hjälpa henne att uppleva massor av äventyr.

En statyett är ett riktigt konstverk som förkroppsligar elegans och finess. Finishen är minutiös och det änglalika ansiktet fullt av detaljer kommer att fängsla alla som håller den i sina händer.

Vilken är gömd i lådan?

Överraskningsmodellen ger upplevelsen en spännande touch, eftersom ingen vet vilken figur som gömmer sig inuti! Det ger en dimension av spänning och överraskning, vilket gör varje figur ännu mer värdefull.

Beundra stjärnorna i ditt barns ögon när hon upptäcker sin figur. Det är en utmärkt present till dina nära och kära och kan också användas som en bedårande lyckoamulett.