-10% Kod RDM10 till och med 01/06/2024

Samlingsfigur av Sonny Angel

340,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

En samlarfigur av Sonny Angel är ett sant underverk som kombinerar japansk Kawaii-charm med en passion för samlarföremål. Varje modell är unik, bedårande och oemotståndlig, och är utformad för att lysa upp din dag med sitt busiga leende och minutiösa detaljer. Din dotter kan börja sin samling med en eller flera av våra modeller.
Matière

PVC

Sexe

Unisexe

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Samlingsfigur av Sonny Angel

Varje Sonny Angel-figur är noggrant utformad för att vara ett konstverk i sig själv. De är prydda med små vingar fulla av detaljer och andra är utsmyckade med speciella motiv eller detaljerade frisyrer. Varje detalj är genomtänkt för att väcka en känsla av magi och förundran hos den som betraktar dem.

Ditt barn kommer att bli förtrollat av flera av dessa figurer, det är helt säkert!

Bedårande figur

Den bedårande lilla varelsen Sonny Angel har fångat hjärtan och fantasier över hela världen med sitt söta utseende och sin älskvärda personlighet.

Varje figur är utsökt utformad med noggrann uppmärksamhet på detaljer. Från det noggranna valet av material till perfektionen i de färger som används – varje figur är utformad för att förvåna och blända dem som betraktar den.

107538-48f446.jpeg

Lägg den överallt!

Den kompakta storleken på dessa figurer gör dem lätta att transportera för dem som vill ta med sig sin lilla armé av änglar överallt. Men de är också ett fantastiskt dekorativt element att placera på en hylla i ditt barns sovrum, till exempel, eller på deras skrivbord.

Att samla på dem kan ge en extra touch av lycka och positivitet i ditt dagliga liv.