Sonny Angel figurin överraskning modell efter tema
389,00 kr Select options
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Sonny Angel figurin överraskning modell efter tema

389,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Vill du utöka ditt barns samling av Sonny Angel-figurer? Välj ett tema och få en överraskningsmodell i en vacker, färgglad låda. Det finns ingen risk att bli besviken på vad som finns gömt inuti. Överraskningseffekten gör det till en spännande upplevelse. En figur till för att komplettera din samling.
Material

PVC

Kön

Unisex

Modell

Modell 1, Modell 2, Modell 3, Modell 4

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Sonny Angel figurin överraskning modell efter tema

De omsorgsfulla detaljerna på varje figur är helt enkelt hisnande, med klara färger och glada uttryck som förgyller din dag. Det är ett riktigt litet konstverk. De änglalika dragen hos varje modell är extremt välgjorda och kommer att få dig att smälta. Oavsett vilken modell du väljer kommer du att bli hänförd!

Allt som återstår är att välja det perfekta temat för att komplettera din samling. De små konstverken har en kompakt storlek som gör dem perfekta att ställa på en hylla, i barnrummet eller till och med i ett skyltfönster. De kommer att tillföra en touch av charm och nyckfullhet till alla utrymmen i ditt hem.

Ett mysterium, ett mysterium!

Sonny Angel-figurer är en riktig skattkammare för samlare och fans av gullighet. Sonny Angel är känd för sitt breda utbud av modeller, men denna speciella temautgåva ger en extra touch av spänning varje gång den öppnas.

Varje låda innehåller en mystisk figur, omsorgsfullt förpackad i en låda med det valda temat. Ge den här figuren i present till någon speciell och se stjärnorna lysa i deras ögon!

En låda, en överraskning

Varje serie bygger på ett annat tema, vilket ger en unik och spännande upplevelse. I rymdtemat, till exempel, föredrar du solen, månen eller planeten jorden?

När din lilla flicka öppnar lådan kommer spänningen att öka när hon upptäcker vilken bedårande Sonny Angel som gömmer sig inuti! Denna magnifika lilla figur kommer att komplettera hennes samling, och hon kommer att kunna visa upp den stolt bredvid sina kamrater.