Örhängen med prinsessan Tiana på vit bakgrund
Prinsessan Tiana-örhängen för flickor
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Prinsessan Tiana-örhängen för flickor

170,00 kr

I lager

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Dessa Princess Tiana-örhängen för flickor är ett måste för alla blivande små prinsessor. Varje par är tillverkade med omsorg och känsla för detaljer, så att flickorna kommer att känna sig som riktiga prinsessor. De är perfekta för alla åldrar och tillfällen, från vardagsbruk till speciella tillfällen.
Matière

Acier inoxydable

Färg

Beige, Grön, Gul, Svart

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Prinsessan Tiana-örhängen för flickor

Prinsessan Tianas örhängen för flickor är en förtrollande accessoar som ger alla kläder en touch av magi. Örhängena är omsorgsfullt designade för att fånga prinsessan Tianas själ och skönhet.

Oavsett om det är för ett speciellt tillfälle som en födelsedag eller bara för att glädja, kommer dessa örhängen säkert att uppskattas och värdesättas av mottagaren.

Söta prinsessan Tiana

Prinsessan Tianas örhängen är eleganta och charmiga modeaccessoarer för små flickor som älskar sagor och drömmer om att leva i en förtrollad värld.

Inspirerade av huvudpersonen i Disneys berömda tecknade film Prinsessan och grodan, har dessa örhängen designats för att framkalla Tianas graciösa och kungliga image med sin sofistikerade design.

Örhängen med prinsessan Tiana på vit bakgrund

Hudvänliga smycken

Tillverkade av mycket hållbara material är dessa örhängen skonsamma mot barns känsliga hud och kommer inte att orsaka några skador eller obehagliga känslor även när de bärs under långa perioder.

Prinsessan Tiana-örhängena är perfekta för små flickor med hål i öronen eftersom de har ett säkert lås som håller dem säkert på plats.