Blå molnörhängen mot en vit bakgrund
Örhängen med blå moln för flicka
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Örhängen med blå moln för flicka

227,00 kr

I lager

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

De blå molnörhängena för flickor är unika, originella och helt bedårande. De är noggrant tillverkade med stor omsorg om detaljerna för att säkerställa hållbarhet och kvalitet. De är designade i material som är säkra för ditt barns hud, samtidigt som de har en glänsande finish som omedelbart fångar blicken.
Matière

Acier inoxydable

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Örhängen med blå moln för flicka

Flickörhängen med blå moln är en förtrollande accessoar som ger alla outfits en touch av sötma och nyckfullhet. Örhängena är designade för att fånga små flickors fantasi och förflytta dem till en värld av drömmar och magi.

Huvudmotivet på dessa örhängen är ett bedårande droppformat moln, tillverkat i glänsande silvermetall.

Lätta örhängen

Flickörhängen med blå moln är de perfekta accessoarerna för alla små flickor som älskar att sätta färg och originalitet på sina kläder. Örhängena har en snygg och karismatisk design som enkelt passar till alla outfits och ger en vacker accent som får den lilla flickans blå ögon att sticka ut.

Örhängena är omsorgsfullt designade för att vara lätta och bekväma att bära, så att din lilla prinsessa kan leka fritt utan att behöva oroa sig för att tappa bort dem.

Blå molnörhängen mot en vit bakgrund
8310-8fca74.jpeg

En snygg accessoar!

Molnets livfulla färg är perfekt matchad med den polerade silvermetallen som används för att skapa örhängenas ram, vilket ger en slående kontrast som säkert kommer att vända huvuden.

Örhängena är tillverkade enligt de högsta internationella standarderna för barnsäkerhet och är lätta och bekväma att bära hela dagen utan att orsaka obehag eller irritera ens känslig hud. Med den lättanvända låsningen kan du vara säker på att smyckena sitter säkert på plats under hela dagen.