Ett par rosa enhörningsörhängen i strass med ett smyckeskrin bredvid
Örhängen i rosa strass med enhörning för flickor
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Örhängen i rosa strass med enhörning för flickor

340,00 kr

I lager

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Dessa rosa örhängen i strass med enhörning för flickor är den perfekta accessoaren för att ge din lilla prinsessas outfit en magisk touch. De är tillverkade av slitstarkt material och är lätta och bekväma. För extra charm har glittrande strassstenar lagts in. Stenarna ger örhängena extra glitter och är klokt placerade för att framhäva varje elegant detalj.
Matière

Argent 925, alliage

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Örhängen i rosa strass med enhörning för flickor

De lila örhängena med enhörningar och strass är en bedårande och förtrollande modeaccessoar som ger alla outfits en touch av magi. Örhängena är speciellt designade för små flickor som älskar enhörningar och vill uttrycka sin unika stil.

Enhörningen är dekorerad med gnistrande strass som fångar ljuset och ger dessa smycken en gnistrande touch.

Ett omsorgsfullt tillverkat smycke

Utformad för att stimulera fantasin hos ungdomar fantasin hos unga flickor, dessa örhängen kommer attblända dem till med sin enhörning varje gång dekommer att bära dem. örhängen i strass ros enhörning för flickor är omsorgsfullt gjorda för </span class="styles_wordWithSynonyms__8M9z7 från från material från de mesta höga kvalitet.

Från strass rosor fullkomligt utskärningar gnistrar under de ljusen, accentuerar enhörningen designen av enhörningen. Från mer, dessa örhängen finns i en nyans ros mjuk och delikat vilket behagar utan ingen tvivel till lillflickor flickor.

Ett par rosa enhörningsörhängen i strass med ett smyckeskrin bredvid

En bekväm och lätt modell

Med sin enhörningsdesign kommer dessa örhängen att glädja sagofans och älskare av fantastiska djur. Den mjuka ljusrosa färgen ger en feminin och förtrollande look som kommer att tilltala unga flickors estetiska smak.

De här smyckena har utformats speciellt för att vara bekväma att bära hela dagen utan att irritera öronen eller fördunkla deras finess. Fjärilsspännena garanterar ett orubbligt lugn genom att förhindra risken för att de faller av under ungdomliga aktiviteter som att spela sport eller hoppa runt!