Öppet rosa smyckeskrin med 4 Törnrosa-juveler inuti
Törnrosa 4-delars smyckeskrin för flickor
-10% Kod RDA10 till och med 01/05/2024

Törnrosa 4-delars smyckeskrin för flickor

284,00 kr

I lager

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Törnrosas smyckeskrin i 4 delar för flickor kommer garanterat att få alla små flickors ögon att glittra. Den har alla prinsessans attribut, med 4 smycken som föreställer Törnrosa Aurore. De mjuka, fina pastellfärgerna för genast tankarna till sagans värld.
Färg

Gul, Rose

Matière

Résine

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Törnrosa 4-delars smyckeskrin för flickor

Lådan består av fyra matchande delar som alla ger setet en unik touch. För det första har huvudlådan ett gångjärnslock som öppnas för att avslöja ett rymligt område för förvaring av ditt barns alla dyrbara skatter.

Den kommer att vara perfekt för förvaring av din lilla skyddslings alla skatter. Hon kan bära den med sig eller ställa den i sitt sovrum för att lägga till en vacker dekoration i rummet.

Ett smyckeskrin fullt av förtrollning

Detta Sleeping Beauty 4-delade set är inte bara en underbar present till födelsedagar, jul eller något annat speciellt tillfälle, utan förkroppsligar också den tidlösa andan i sagan.

Det låter unga flickor fördjupa sig i en fantasivärld fylld av majestätiska prinsessor samtidigt som de får chansen att upptäcka det roliga och underbara med smycken.

Öppet rosa smyckeskrin med 4 Törnrosa-juveler inuti
Öppet rosa smyckeskrin med 4 Törnrosa-juveler inuti

En prinsessas klädedräkt

Detta set består av fyra vackert designade delar och är en perfekt present till en liten flicka med passion för sagor och prinsessor.

Lådan innehåller ett halsband, ett armband, en ring och ett par örhängen. Precisionen i detaljerna och kvaliteten på de material som använts ger denna skapelse en magisk touch. Din lilla prinsessa kommer att kunna bära sina accessoarer tillsammans eller separat. Dessa gnistrande juveler kommer att ge en magisk touch till alla outfits.