Musse Pigg smartwatch, svart
Smart uppkopplad klocka med Musse Pigg-motiv
-10% Kod SPG10 till och med 26/06/2024

Smart uppkopplad klocka med Musse Pigg-motiv

624,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Är din lilla flicka ett Musse Pigg-fan? Ge henne den här klockan så kommer hon att bära den varje dag i skolan och visa upp den för sina vänner. Denna uppkopplade klocka är kompatibel med Android- och iOS-smartphones via Bluetooth. Du kan få meddelanden, samtal och aviseringar från sociala nätverk direkt på handleden utan att behöva ta fram telefonen.
Matériau de la bande

Plastique

Färg

Svart, Vit

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Smart uppkopplad klocka med Musse Pigg-motiv

Den smarta uppkopplade klockan med Musse Pigg-motiv är en unik och innovativ produkt som kombinerar Musse Piggs tidlösa charm med modern smartwatch-teknik.

Den här klockan är designad för Disney-fans och högteknologiska prylentusiaster, och erbjuder en exceptionell upplevelse som kombinerar stil, funktionalitet och underhållning. Klockan har en elegant och lekfull design med ett bekvämt och justerbart silikonarmband som pryds av det berömda Musse Pigg-motivet.

Musse Pigg-klocka

Den här kopplade Musse Pigg-klockan har en skärm med touchfunktion class=”styles_wordWithSynonyms__8M9z7″>för en interaktion användare lätthet. lätt och justerbar, det är jämlikt, och, och bekvämt att bära.

Den kopplade Musse Pigg-grafikklockan är ett exemplar tillbehör av läge till den punkt av den teknik. Denna uppkopplade klocka har en touchscreen hög definition som visar tiden, och och och och applikationer installerade din smartphone.

Den har också en spårnings funktion för av det villkor fysik fysik för du hjälper till stanna i formulär.

Musse Pigg-klocka

Den här Smart Mickey Mouse motiv ansluten klocka gör mycket mer än att visa tid och datum. Din lilla vän kommer verkligen att älska den här klockan. Dessutom är det en multifunktionsklocka.

Designen på denna anslutna klocka är unik med sitt ikoniska Musse Pigg-motiv. Disney-fans kommer att bli glada över att bära denna snygga och roliga klocka som påminner dem om deras barndom.

Klockan är tillverkad av silikon

Det mjuka silikonarmbandet är bekvämt att bära hela dagen och passar alla handledsstorlekar.