Silverhalsband med månhänge och porträtt av snödrottningarna Elsa och Anna
Sött halsband med månhänge och porträtt av Frost Elsa och Anna
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Sött halsband med månhänge och porträtt av Frost Elsa och Anna

227,00 kr

I lager

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Detta söta halsband med månhänge och porträtt av Elsa och Anna Snow Queen är av hög kvalitet, vilket ger det en glänsande silverfinish. Det månformade hänget är ett underbart komplement till porträttet av systrarna Elsa och Anna på hänget. Det skapar ett sagolikt Disney-universum som ger liv åt detta unika smycke.
Matériau

Alliage, verre

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Sött halsband med månhänge och porträtt av Frost Elsa och Anna

Halsbandet består av en kedja i silverpläterad metall av hög kvalitet, prydd med ett månformat hänge, också i silverpläterad metall.

De ljusa, livfulla färgerna som använts för porträttet ger smycket en touch av lekfullhet och livfullhet. Halsbandet kan bäras ensamt eller kombineras med andra smycken för att skapa en unik, personlig look. Halsbandet är också en utmärkt present till alla som älskar Snödrottningen, oavsett om de är unga eller gamla.

De två berömda systrarna Elsa och Anna

Halsbandet är perfekt för alla tillfällen, oavsett om det är för en elegant utekväll eller bara för att ge din vardagsoutfit en touch av nyckfullhet.

Det månformade hänget är prytt med en fantastisk bild av de två systrarna Elsa och Anna. Bilden är perfekt reproducerad på slitstarkt, tåligt material som inte bleknar med tiden. De livfulla färgerna är fängslande och ger smycket en extra gnistrande look.

Silverhalsband med månhänge och porträtt av snödrottningarna Elsa och Anna
8009-e9ea73.jpeg

Söt design

Halsbandet har ett dekorerat månformat hänge med en färgbild av Elsa och Anna, de två huvudhjältinnorna från filmen, bredvid.

Den eleganta och samtidigt söta designen gör halsbandet perfekt för alla typer av tillfällen, oavsett om det är en avslappnad dag ute eller ett elegant evenemang. Hänget är tillräckligt litet för att bäras varje dag, men ändå tillräckligt stort för att uppmärksammas eller för att vara för tungt för tjejerna som bär det.