Trendig vintersko med kanin för flickor
Vintertofflor med kanin för flickor
340,00 kr Select options
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Vintertofflor med kanin för flickor

340,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Detta par kanintofflor för flickor är en av de mest populära sakerna för barn. Dessa söta tofflor är perfekta för kalla, mörka dagar. Tillverkade av högkvalitativa material.
Tranche d'âge

25 mois à 6 ans

Matériau

Tissu en coton

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Vintertofflor med kanin för flickor

Dessa tofflor är både mjuka och andas. Fodret i fuskpäls är otroligt mjukt och ger optimal komfort för dina fötter.

Dessa vintertofflor med kanin har en unik design och mjuka färger som ger en bedårande touch till tofflornas övergripande utseende. De ljusrosa små öronen ger tofflorna en lekfull touch, medan de broderade ögonen ger den här söta modellen ännu mer uttryck.

Så söta tofflor

De här tofflorna är helt bedårande, med sin lekfulla och charmiga kanindesign som ger en söt och rolig touch. De här mjuka tofflorna passar perfekt till alla typer av mysiga pyjamasar och leggings för att stanna hemma eller njuta av en lat dag på soffan framför favoritprogrammen, och de ger ett självsäkert leende på barnens ansikten, vilket tyder på en allmänt glad känsla.

De söta kanintofflorna för flickor är utan tvekan ett perfekt val för att hålla fötterna varma och mysiga under den kalla årstiden. De här söta tofflorna är designade med en söt och finurlig kaninsilhuett som ger en lekfull touch till alla mysiga outfits hemma.

Halkfria tofflor

Dessa vintertofflor är tillverkade av mjuka, plyschiga material och får dig att känna dig som om du går på moln med varje steg du tar. Innerfodret är tillverkat av mjukt tyg som håller fötterna behagligt varma även under de kallaste vinterdagarna.

Den strukturerade yttersulan ger extra grepp för att förhindra eventuella hushållsolyckor och ser till att din lilla flicka kan röra sig fritt utan att halka eller falla. Kaninöronen gör skon ännu mer bedårande, vilket kommer att få din lilla flicka att vilja ha dem på sig hela tiden!