Converse-skor med svarta och gula stjärnor
Converse-skor med stjärna
568,00 kr738,00 kr Select options
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Converse-skor med stjärna

568,00 kr738,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Vill din dotter, precis som tusentals andra, ha ett par Converse Star-skor? Då har du kommit rätt, för förutom att det är en Converse är det en ännu mer exklusiv modell som kommer att göra henne till den enda av hennes vänner som äger detta underbara par sneakers, vilket skiljer henne från resten. Dessa sneakers finns i tre färger och är en stor hit bland barn.
Färg

Gul, Svart, Vit

Sexe

Unisexe

Storlek

25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Converse-skor med stjärna

Converse stjärnskor är ett tidlöst och mångsidigt val för alla modeälskare

Den klassiska Converse-silhuetten kompletteras med en distinkt stjärna på sidan

Den klassiska Converse-silhuetten kompletteras av en distinkt stjärna på sidan, vilket ger din look en touch av sofistikering och originalitet.

Oavsett om du bär dem för en avslappnad promenad på stan, ett träningspass på gymmet eller en utekväll med vänner, passar dessa skor för alla tillfällen.

Hög kvalitet

Det här är den typ av skor som din dotter kan göra vad hon vill med utan att behöva oroa sig för att de ska gå sönder. De är tillverkade av högkvalitativa material och hållbarhet är den främsta egenskapen hos dessa skor.

Tillverkade av högkvalitativa material är dessa skor slitstarka och bekväma att bära hela dagen.

Ovandelen i canvas är lätt och andas, vilket håller fötterna svala och torra även i varmt väder. Yttersulan i gummi ger utmärkt grepp och dragkraft på alla underlag, vilket gör dem till ett perfekt val för sportaktiviteter eller utomhusäventyr.

Olika utseenden

De olika typerna av färger på dessa sneakers ger din dotter möjlighet att skapa olika looks, men alltid med sina favoritskor, vilket är otroligt.

Converse stjärndesign ger dessa sneakers extra stil

Converses ikoniska stjärndesign ger dessa skor en extra touch av stil. Den broderade stjärnan på sidan av skon är en omedelbart igenkännbar symbol som ger en touch av sofistikering och elegans till din look.