Hello Kitty-skolväska för små flickor i en rad olika färger
Hello Kitty-skolväska för små flickor
511,00 kr Select options
-10% Kod RDA10 till och med 01/05/2024

Hello Kitty-skolväska för små flickor

511,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Om din lilla pirat älskar Hello Kitty är denna Hello Kitty-skolväska för små flickor precis vad hon behöver för skolstarten! Den robusta, praktiska och bekväma skolväskan har flera fack och den stora förvaringskapaciteten gör den till den perfekta skolväskan att ha med sig året runt.
Type de Motif

Hello Kitty

Matériau

PU

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Hello Kitty-skolväska för små flickor

Hello Kitty-skolväskan för små flickor är ett perfekt val för unga flickor som älskar denna ikoniska karaktär. Denna skolväska kombinerar stil, funktionalitet och hållbarhet för att möta behoven hos små skolflickor.

Ryggsäckens design är helt bedårande med ett Hello Kitty-tryck på framsidan. De ljusa färgerna och snygga detaljerna ger skolväskan en touch av charm och femininitet. Små flickor kommer att vara stolta över att bära sin Hello Kitty-skolväska till skolan, eftersom den speglar deras glada personlighet och kärlek till denna populära karaktär.

Din lilla flickas favoritskolväska!

Älskar din lilla flicka Hello Kitty-universumet? Då kommer hon att älska denna underbara Hello Kitty-skolväska ännu mer för att följa med henne tillbaka till skolan.

Den söta, färgglada designen kommer att fånga hennes klasskamraters blickar och kommer säkert att bli en sensation på skolgården.

Hello Kitty-skolväskan för små flickor är ett måste för alla små flickor som älskar den berömda japanska kattungen. Denna skolväska är designad med högkvalitativa, slitstarka och hållbara material för att säkerställa långvarig användning.

Praktisk och extremt tålig

Den härskolväskan är tillverkad av ett slitstarkt material som andas och är bekväm att bära och avlastar ryggen genom att fördela vikten jämnt över din lilla flickas axlar och rygg.

Den stora förvaringskapaciteten och de olika facken gör att hon kan förvara sina tillhörigheter på ett snyggt sätt och vara den mest organiserade i klassen!