LOL Surprise-ryggsäck för små flickor med modernt pennskrin
LOL Överraskningsryggsäck för små flickor
397,00 kr Select options
-10% Kod RDA10 till och med 01/05/2024

LOL Överraskningsryggsäck för små flickor

397,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Är din lilla flicka ett fan av LOL Surprise-universumet? Ge henne då denna fantastiska ryggsäck inför det nya skolåret! Den är söt, praktisk och levereras med en matchande handväska. Denna ryggsäck är bekväm att bära och gör det enkelt för henne att ta med sig alla sina skolgrejer, så hon kommer bara att ha en sak att se fram emot när hon ser den: skolstart för att inviga den!
Matériau Principal

PU

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

LOL Överraskningsryggsäck för små flickor

LOL Surprise-ryggsäcken för små flickor är en helt bedårande accessoar och passar perfekt för unga LOL Surprise-fans.

Den här ryggsäcken är noggrant utformad för att ge ditt barn en unik och magisk upplevelse. Den har färgglada och ljusa illustrationer av ditt barns favorit LOL Surprise-dockor, med sina snygga outfits och unika frisyrer. Ryggsäckens storlek är speciellt anpassad för små flickor och ger tillräckligt med utrymme för att förvara alla viktiga saker.

LOL Överraska ryggsäcken med en GRATIS plånbok!

Den här LOL Surprise-ryggsäcken kommer inte bara att glädja din lilla flicka, utan dess stora förvaringskapacitet tillsammans med många interna och externa fack gör den till en ultra-praktisk väska för att gå till skolan!

Vad mer är, LOL Surprise-plånboken levereras gratis med ryggsäcken så att din lilla pirat kan förvara alla sina mest värdefulla saker i den.

Den här ryggsäcken är utformad för att användas av barn mellan 3 och 8 år och är perfekt för att bära med sig alla viktiga saker när de ska till skolan, på en resa eller bara ut på en dag med äventyr.

LOL Surprise-ryggsäck för små flickor med modernt pennskrin

Bekväm och hållbar

De vadderade remmarna tar bort vikten från din lilla flickas axlar och designen fördelar vikten jämnt för att avlasta ryggen.

Designad med andningsbart, slitstarkt och vattentätt material, denna väska är bekväm att bära och kommer att trotsa åren! LOL Surprise-ryggsäcken är tillverkad av högkvalitativa material, vilket gör den slitstark och motståndskraftig mot vardagligt slitage.