Stella plysch från Patrol för fashionabla tjejer
Tjej Skye plysch från Paw Patrol
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Tjej Skye plysch från Paw Patrol

284,00 kr

I lager

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Din dotter kommer att kunna skapa massor av uppdrag med Stella Patrol plysch när hon flyger genom luften i sin helikopter. Det kommer att bli ett nöje att ha underbara äventyr med Stella aviator. Vänta inte längre med att ge henne denna plysch för att starta hennes äventyr
Matériau

Coton

Remplissage

Coton PP

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Tjej Skye plysch från Paw Patrol

Girl’s Patrol Stella plysch är en bedårande lekkamrat som kommer att glädja små fans av detta berömda team av hundräddare. Detta plyschdjur mäter ca 30 cm och är perfekt att gosa med och ta med överallt. Stella, den modiga och intelligenta dalmatinern, är representerad med alla detaljer som är sanna för hennes karaktär i den animerade serien.

Den här Stella-plyschen från Patrol Patrol har också massor av realistiska detaljer som gör karaktären ännu mer älskvärd. Hennes öron är flexibla och kan böjas och rätas ut. Oavsett om det är för att leka, mysa eller helt enkelt dekorera ett barns sovrum, är denna Patrolwoman Stella plysch ett perfekt val.

Stella Patrol

La Paw Patrol ansluter sig till familjen av valpar från Sma Pirater! Stella är helikopterpilotens hund som alltid är redo att rädda ditt liv!

Tjejpatrullen Stella är ett bedårande gosedjur som kommer att glädja små tjejer som är fans av den berömda animerade serien.

Den här plyschleksaken är tillverkad av mjuka, hållbara material, vilket gör den idealisk att gosa och leka med. Stella är en av huvudpersonerna i Patrol, ett team av hjältemodiga hundar som arbetar tillsammans för att skydda sin stad.

Stella aviatrix

Din dotter kommer att älska denna bedårande Patrull Patrull Stella plysch. För söt med sina rosa kläder och dinglande cocker spaniel-öron. Väldigt realistisk, hon kommer att glädja alla fans av den animerade serien!

Hon är en modig och beslutsam dalmatinerhund som använder sina flygfärdigheter för att hjälpa sina vänner på deras uppdrag. Stella plysch är trogen karaktären från serien, med sin vita päls fläckad med svart, stora öron och vänliga leende.

Hon bär också sin Pat Patrol-uniform, med blå krage och matchande keps.