magisk målarbok med vattenpenna
Magisk målarbok med vattenpenna för flickor
170,00 kr Select options
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Magisk målarbok med vattenpenna för flickor

170,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Letar du efter ett roligt och lärorikt spel för din lilla pirat? Då får du inte missa vår fantastiska magiska målarbok med vattenpenna för små flickor! Få igång ditt barns kreativitet och lär henne att rita med denna miljövänliga, återanvändbara målarbok.
Matériau

Papier

Sexe

Unisexe

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Magisk målarbok med vattenpenna för flickor

Fyll den magiska pennan med vatten, och allt din dotter behöver göra är att färglägga på sidorna i boken för att se färger, former och teckningar dyka upp.

Idealiskt för att lära sig och få smak för att rita, vattnet avdunstar efter några minuter och teckningarna med det…. så att ditt barn kan börja färglägga om och om igen!

Ett pedagogiskt spel för att lära sig rita

Sätt igång din lilla flickas fantasi, kreativitet och motoriska färdigheter med dennamagiska målarbok! Ditt barn kommer inte bara att utveckla sin mentala förmåga med det här spelet, utan hon kommer också att upptäcka former, siffror och bokstäver eller till och med havs- eller landdjur beroende på vilken bok hon väljer.

Tillgänglig i många olika världar, välj den som passar din lilla flicka bäst och ge henne en rolig, pedagogisk leksak!

Återanvändbar och miljövänlig

Ekologisk, återanvändbar och säker för ditt barn – den här målarboken är oändligt återanvändbar tack vare vattenpennan! Fyll den helt enkelt med vatten innan du ritar i målarboken. När ditt barn ritar framträder formerna och mönstren tack vare vattnet, vilket gör det enkelt att lära sig rita.

Efter några minuter avdunstar vattnet och teckningarna försvinner försiktigt med vattnet. Så din lilla flicka kan använda den igen så många gånger hon vill! Så den här miljövänliga leksaken kan användas om och om igen, över generationer. Välj ditt barns favoritvärld och ge dem en användbar, praktisk och miljövänlig leksak!