Husformad leksakstelefon för flickor med vit bakgrund
Husformad leksakstelefon för flickor
-10% Kod RDM10 till och med 01/06/2024

Husformad leksakstelefon för flickor

227,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Vår husformade leksakstelefon för tjejer är en bedårande pryl som är särskilt utformad för små prinsessor. Med sin unika husformade design erbjuder den här telefonen en rolig och lekfull upplevelse. Leksakstelefonen har färgglada knappar som omedelbart fångar barnens uppmärksamhet.
Matériau

Plastique

Färg

Gul

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Husformad leksakstelefon för flickor

Den här telefonen för flickor är en innovativ produkt, med sin unika husformade design erbjuder den här telefonen en uppslukande och stimulerande spelupplevelse.

Specifikt utformad för flickor, med ljusa och attraktiva färger som rött och gult. Den har massor av charmiga detaljer som t.ex. fönster.

De kan lära sig siffror, former och färger samtidigt som de har roligt. Telefonen har också interaktiva spel som uppmuntrar utvecklingen av minne, logik och kreativitet.

Barnen kan lära sig siffror, former och färger samtidigt som de har roligt

Speciellt utformad för barn!

Den husformade leksakstelefonen för flickor är en innovativ och rolig produkt som erbjuder små flickor en unik lekupplevelse.

Designad speciellt för barn, kombinerar både det roliga med lek och lärande. Telefonens husform är både attraktiv och fängslande för barn.

Med sina ljusa färger är det ett utmärkt sätt att leka och lära

Med sina klara färger och bedårande design fångar den omedelbart små flickors uppmärksamhet.

Den perfekta presenten till små flickor

Leksakstelefonen är också full av interaktiva funktioner.

Flickor kan ringa fiktiva samtal till sina låtsasvänner eller favoritdockor.

Detta stimulerar deras kreativitet och fantasi samtidigt som det förbättrar deras kommunikationsförmåga. Den här husformade leksakstelefonen är den perfekta presenten till små flickor som älskar att leka hus och imitera vuxna.