Harry Potter-speldosa i snidat trä för flickor. Bra kvalitet, mycket originell på ett bord.
Harry Potter-speldosa i snidat trä för flickor
193,00 kr Select options
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Harry Potter-speldosa i snidat trä för flickor

193,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

För fans av musik och Harry Potter har vi dessa små Harry Potter-speldosor. Lådan är gjord av vackert trä med mekanismen inuti. Locket öppnas för att avslöja cylindern som vrids och spelar musik. En söt och originell present.
Matériau

Bois/ métal

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Harry Potter-speldosa i snidat trä för flickor

<Harry Potter-speldosan i snidat trä för flickor är ett förtrollande objekt som förflyttar fans av den berömda sagan till en magisk värld.

Oavsett om det är Harry själv, Hermione, Ron eller till och med Dumbledore är varje snidning skapad med anmärkningsvärd precision och fångar själva essensen av dessa legendariska hjältar. Denna melodi, som är lätt att känna igen, är huvudtemat i Harry Potter-sagan.

Att ta med överallt

Den här Harry Potter-speldosan är så söt och kompakt att den lätt får plats i handväskan. Din dotter kommer att kunna spela sin musik var som helst och ofta för att hålla henne underhållen.

<Harry Potter-speldosa i snidat trä för flickor är en unik och vacker produkt som kommer att glädja fans av den berömda litterära och filmiska sagan.

Melodin är det huvudsakliga Harry Potter-temat, som är omedelbart igenkännligt och omedelbart framkallar den fantastiska och förtrollande världen i sagan.

Harry Potter-speldosa i snidat trä för flickor. Bra kvalitet, mycket originell på ett bord.
37231-8d053c.jpeg

Originalgåva

Den här vackra Harry Potter-speldosan skulle vara en mycket originell present till din dotter, antingen till jul, en födelsedag eller något annat tillfälle.

Den här speldosan är tillverkad av högkvalitativt trä, vilket ger den exceptionell styrka och hållbarhet. Speldosans design är helt enkelt fantastisk.

Den här speldosan har också en högkvalitativ musikmekanism som spelar en mjuk, lugnande melodi när du vrider på veven.