Sommarset i 2 delar för liten flicka i en rad moderiktiga färger
Sommarset i 2 delar för liten flicka
454,00 kr Select options
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Sommarset i 2 delar för liten flicka

454,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Läs noga igenom storleksguiden nedan för att välja den perfekta storleken för dig. Våra produkter är små, så ta storleken ovanför din vanliga storlek. (Om du t.ex. använder storlek L, ta storlek XL).

Letar du efter en modern och snygg outfit till din lilla pirat? Kolla in vår förtjusande 2-delade sommaroutfit för små flickor! Den moderna, snygga T-shirten knäpps med 3 knappar och en söt liten rosett, och den prickiga klänningen är lätt och luftig. Denna outfit är perfekt för varma sommardagar och är tillverkad av ultramjuk bomull som ger din lilla flicka komfort och elegans.
Matériau

Coton / Polyester

Sexe

Filles

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Sommarset i 2 delar för liten flicka

Perfekt för sommaren!

Detta tvådelade set för liten flicka är mjukt och bekvämt och består av en t-shirt + en prickig klänning med axelband, perfekt för vackra sommardagar!

Designen på detta set är perfekt för att hålla jämna steg med modetrenderna och det anpassar sig enkelt till alla tillfällen.

Toppen har tunna axelband och en rund halsringning, med rynkdetaljer framtill för att ge en feminin touch.

Lätt och bekväm

Tillverkad av lätt bomull som andas, din lilla flicka kommer inte att bli för varm och kommer att vara bekväm hela dagen.

Tillgängligt i flera storlekar och färger, detta är det perfekta setet för din lilla flicka!

Detta set finns i flera olika storlekar för att passa alla små flickor, och är lätt att sköta tack vare sin överlägsna byggkvalitet. Det är också lätt att matcha med andra accessoarer som sandaler, hattar eller solglasögon för att göra din lilla flickas sommarlook komplett.