Moderiktig svartvit myggavvisande sportklocka för små flickor
Myggsäker sportklocka för små flickor
397,00 kr Select options
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Myggsäker sportklocka för små flickor

397,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Läs noga igenom storleksguiden nedan för att välja den perfekta storleken för dig. Våra produkter är små, så ta storleken ovanför din vanliga storlek. (Om du t.ex. använder storlek L, ta storlek XL).

Letar du efter den perfekta accessoaren till din lilla pirat i sommar? Vi presenterar vår myggavvisande sportklocka för små tjejer! Den här snygga klockan är inte bara modern och snygg, den producerar också ultraljudsvågor som håller myggorna borta.
Type de répulsif

Anti-moustique ultrason

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Myggsäker sportklocka för små flickor

Så att din lilla flicka lugnt kan njuta av utomhuslivet utan att störas av myggor och andra insekter.

Med termometer och stegräknare är detta den perfekta allt-i-ett-sportklockan för aktiva små flickor! Hon har inga ursäkter och kommer alltid att vara i tid.

Den oumbärliga klockan för sommaren!

Vi älskar alla sommaren, men å andra sidan myggorna mycket mindre… och särskilt våra små pirater! Så för att skydda henne från myggbett, ge henne denna magnifika anti-mosquito sportklocka!

Den har inte bara en snygg och sportig design, den har också fyra fantastiska funktioner: klocka, antimyggfunktion med ultraljud, termometer och stegräknare. Så ditt barn kan hålla sig säkert från myggor och samtidigt hålla ett öga på sin aktivitet.

Moderiktig svartvit myggavvisande sportklocka för små flickor

Effektivt och säkert

Mest viktigt är att vår klocka är effektiv mot myggor och ofarlig för barn. ultraljud är det perfekta sättet att avvisa insekter utan kemikalier. Så din lilla flicka kan leka utomhus utan rädsla för att bli biten och äntligen njuta av sin sommar!

Den här klockan är tillverkad av kvalitetsmaterial och är motståndskraftig mot slitage, stötar och damm. Dess långvariga batteri gör att den kan gå i 7 dagar i sträck och laddas på bara 30 minuter.

Levereras med USB-kabel.