Transparent mackintosh med svart kant som bärs av en liten flicka
Genomskinlig mackintosh för flickor
295,00 kr Select options
-10% Kod RDM10 till och med 01/06/2024

Genomskinlig mackintosh för flickor

295,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Läs noga igenom storleksguiden nedan för att välja den perfekta storleken för dig. Våra produkter är små, så ta storleken ovanför din vanliga storlek. (Om du t.ex. använder storlek L, ta storlek XL).

Den här genomskinliga mackintoschen för flickor är ett måste för att komplettera varje liten flickas look! Den är tillverkad av nylon och är helt vattentät och släpper inte i något vatten. Den är skuren för att täcka kroppen effektivt och perfekt, utan några begränsningar.
Matériau

Nylon

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Genomskinlig mackintosh för flickor

Den transparenta mackintosh för flickor är ett regnplagg som är speciellt utformat för små flickor. Denna mackintosh ger optimalt skydd mot regn samtidigt som den håller ditt barn torrt och bekvämt.

Den transparenta färgen ger denna funktionella plagg en lekfull och rolig touch. Din lilla flicka kommer att kunna njuta av regnet samtidigt som hon håller ett öga på sina färgglada kläder eller favoritdräkten som hon bär under.

Den perfekta kombinationen

Den här transparenta regnrocken för flickor är den perfekta jumpsuiten för regniga dagar. Den är tillverkad av robusta material som andas och har en ståkrage och knappknäppning som gör den enkel att ta på och av.

Snittet anpassar sig perfekt till alla tjejers kroppslinjer för att skydda mot väder och vind samtidigt som den ger en trendig touch till alla looker. Den långa designen håller dig torr även i blåsiga förhållanden och dina barn varma även i kallare väder.

Den perfekta texturen håller småbarn (och föräldrar!) bekväma hela dagen, så att du inte har någon ursäkt för att inte gå ut och möta regnet!

Transparent mackintosh med svart kant som bärs av en liten flicka
66649-b258ef.jpeg

Ljus och perfekt

Den härtransparenta och lätta mackintosh för flickor är perfekt för vår- och sommarsäsongen! Glada tryck i klara färger ger ditt barn en citylook. Det mjuka tyget har en ergonomisk passform som skyddar ditt barn från plötsliga eller långvariga regn i timmar.

Sömmarna som den är tillverkad med garanterar extra andningsförmåga så att ditt barn alltid är torrt och bekvämt. Tillverkad av polyestertyg garanterar inte bara motståndskraft utan också långvarig kvalitet över tid.

Slutligen kommer denna vackra mackintosh med ett brett utbud av storlekar så att du kan hitta exakt den storlek du behöver för att se till att din lilla flicka älskar denna underbara mackintosh!