Tjock polarpyjamas med teddybjörnsmotiv för rosa flickor på ett bord
Tjock björnpyjamas i fleece för flickor
397,00 kr Select options
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Tjock björnpyjamas i fleece för flickor

397,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Läs noga igenom storleksguiden nedan för att välja den perfekta storleken för dig. Våra produkter är små, så ta storleken ovanför din vanliga storlek. (Om du t.ex. använder storlek L, ta storlek XL).

Upptäck denna magnifika och sublima pyjamas i tjock fleece för flickor. De är ett måste i vinter för att skydda din lilla prinsessa från kylan efter en lång dag i skolan. Tillverkad av högkvalitativa material, som tyget, som är trevligt och varmt och tjockt.
Matériau

Velours/Polaire

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Tjock björnpyjamas i fleece för flickor

Den tjocka pyjamasen i nallebjörnsfleece för flickor är det perfekta valet för att hålla din lilla prinsessa varm och mysig under kalla vinternätter. De små öronen på huvan ger en extra lekfull dimension, så att din lilla flicka kan förvandlas till en gosig nallebjörn före sänggåendet.

Den lösa, avslappnade passformen hos denna pyjamas ger optimal rörelsefrihet, så att ditt barn kan känna sig bekvämt hela natten. Elastiska muddar i ärmslut och vid anklarna håller pyjamasen på plats och förhindrar oönskat drag.

Perfekt för vinterkvällar

Den här pyjamasen i tjock fleece för flickor är extremt bekväm och varm.

Den är omslutande och mysig, perfekt för vinterkvällar. Nallebjörnsmönstret är bedårande och kommer att glädja små flickor.

Den här pyjamasen är ett måste i vinter för att vara varm och mysig.

Perfekt kvalitet!

Våra otroliga pyjamasar i tjock fleece för flickor är extremt bekväma och varma.

Tillverkad av bedårande omslutande tyg, perfekt för kallt vinterväder.

Teddybjörnsmotivet är sött och kommer säkert att glädja små flickor. Efterbehandlingen är snygg och kvaliteten är oklanderlig.