Pyjamasset i tjock girafffleece för bruna flickor
Pyjamasset i tjock girafffleece för flickor
397,00 kr Select options
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Pyjamasset i tjock girafffleece för flickor

397,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Läs noga igenom storleksguiden nedan för att välja den perfekta storleken för dig. Våra produkter är små, så ta storleken ovanför din vanliga storlek. (Om du t.ex. använder storlek L, ta storlek XL).

Upptäck vårt sublima pyjamasset i tjock fleece med giraffmotiv för flickor, perfekt för vintern efter en lång dag i kylan. Tyget är mjukt och varmt och är tillverkat av högkvalitativa material för optimal komfort och för att skydda din lilla prinsessa mot kyla. Giraffmönstret är unikt och roligt, och flickor kommer att älska att mysa i denna mysiga pyjamas.
Matériau

Velours/Polaire

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Pyjamasset i tjock girafffleece för flickor

Pyjamasset i tjock girafffleece för flickor är det perfekta valet för att hålla din lilla prinsessa varm och mysig under kalla vinterkvällar. Det bedårande giraffmönstret ger pyjamasen en lekfull och rolig touch.

Lilla tjejer kommer att älska att glida in i den här söta pyjamasen och känna sig som en riktig djungeläventyrare. De snygga detaljerna i giraffmotivet, med sina distinkta fläckar och leende ansikte, gör detta set ännu mer speciellt.

Mjuk och bekväm pyjamas!

Detta pyjamasset i tjock fleece för flickor är perfekt för kyliga kvällar.

Den långärmade toppen har ett sött giraffmönster, medan byxorna är enfärgade.

Muddarna och bensluten är elastiska för ökad komfort, och tyget är ultramjukt att ta på.

Varmt och skönt!

Detta pyjamasset i tjock girafffleece för flickor är underbart och supervarmt.

Den långärmade tröjan och byxorna är tillverkade av mjukt, varmt fleecematerial med ett bedårande giraffmönster på framsidan. Muddar och ärmslut är elastiska för optimal komfort och extra funktionalitet och stil.

Den här pyjamasen är helt tvättbar i maskin, perfekt för din tjej som älskar att ha det mysigt.