Beige långärmad kofta babyoverall med knappknäppning
Långärmad kofta och jumpsuit för spädbarn
499,00 kr Select options
-10% Kod RDA10 till och med 01/05/2024

Långärmad kofta och jumpsuit för spädbarn

499,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Läs noga igenom storleksguiden nedan för att välja den perfekta storleken för dig. Våra produkter är små, så ta storleken ovanför din vanliga storlek. (Om du t.ex. använder storlek L, ta storlek XL).

Denna långärmade kofta är perfekt för svalare dagar. Den är tillverkad i mjukt, varmt tyg och har tryckknappsfäste framtill. De långa ärmarna och benen är löst sittande så att barnet kan röra sig fritt. Finns i en rad olika färger och kommer att ge ditt barn en touch av stil.
Matériau

Coton

Saison

Printemps et automne

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Långärmad kofta och jumpsuit för spädbarn

Den långärmade koftan är ett bedårande och praktiskt plagg, speciellt utformat för att ge komfort och värme åt ditt lilla barn. Med långa ärmar skyddar den effektivt ditt barns känsliga armar från kyla. Dessutom har den en integrerad kofta som ger ett extra lager av värme och stil.

Koftan är lätt att justera med knappar, vilket gör det enkelt att klä på och av ditt barn.

Din baby kommer att se bedårande ut i den

Ditt lilla barn kommer att se absolut bedårande ut i denna långärmade kofta med jumpsuit! Den är tillverkad i ett mjukt och gosigt tyg, perfekt för att hålla ditt barn bekvämt hela dagen lång. Den söta och snygga designen kommer att få ditt barn att sticka ut från mängden. Den långärmade koftan håller ditt barn varmt under de kyliga dagarna. Jumpsuiten är lätt att ta på och av, vilket gör blöjbyten till en barnlek. Tryckknapparna nedtill på jumpsuiten gör det enkelt att byta blöja. Denna jumpsuit är perfekt för alla tillfällen, oavsett om du tar med din baby på en promenad eller är på väg till en familjesammankomst. Ditt barn kommer att se helt bedårande ut i den här långärmade koftan!

Tidlös och praktisk

Letar du efter en babyoverall som är tidlös och praktisk? Vår långärmade jumpsuit med kofta är perfekt! Jumpsuiten är tillverkad i ett mjuktoch slitstarkt tyg och är bekväm och lätt att bära. Den har långa ärmar och en överdel i cardigan-stil med knappar, vilket gör den perfekt för svalare dagar. Jumpsuiten finns i olika färger som passar till allt. Det är det perfekta valet för bebisens första outfit!