Ung flicka stående framifrån och bakifrån iklädd en orange surpyjama med huva
Överdragsjyamas med huva och djurmönster för flickor
534,00 kr Select options
-10% Kod RDM10 till och med 01/06/2024

Överdragsjyamas med huva och djurmönster för flickor

534,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Läs noga igenom storleksguiden nedan för att välja den perfekta storleken för dig. Våra produkter är små, så ta storleken ovanför din vanliga storlek. (Om du t.ex. använder storlek L, ta storlek XL).

Animal Design Hooded Printed Overpjama för flickor erbjuder inte bara ultimat komfort, den är också otroligt söt och kreativ. Den integrerade huvan ger overpyjamasen en extra dimension och förvandlar ditt barn till sitt favoritdjur. Din dotter kommer att känna sig insvept i en bubbla av mjukhet och värme med denna outfit.
Matériau

Acrylique, Polyester

Sexe

Unisexe

Saison

Hiver

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Överdragsjyamas med huva och djurmönster för flickor

Den här overpyjamasen är inte bara bekväm och funktionell, den är också extremt söt. De livfulla, färgglada trycken har bedårande djurmotiv, vilket ger en touch av charm och originalitet.

Den här outfiten kan också mycket väl bäras för en övernattning, eller till och med för en maskeradfest!

Oemotståndlig overpyjamas

Den här overpyjamasen är en oemotståndlig produkt som förvandlar sömn och avkopplande stunder till en rolig, bekväm och bedårande upplevelse. Overpyjamasen är särskilt utformad för små flickor med livlig fantasi och ger en touch av nyckfullhet och originalitet till deras värld.

Den djurformade huvan blir snabbt plaggets blickfång. Med sina lekfulla mönster som representerar olika djur kommer varje liten flicka att känna sig som sin egen favoritkaraktär från en saga eller vild djungel.

104584-d77bde.jpeg
Ung flicka stående framifrån och bakifrån iklädd en orange surpyjama med huva

Praktisk öppning

Den är tillverkad av högkvalitativa material och är mjuk att ta på, vilket ger en behaglig känsla på barns känsliga hud. Den lätta, andningsbara strukturen gör att små flickor har det bekvämt hela natten, vilket garanterar en god natts sömn.

Den är perfekt lämpad för kallare årstider tack vare sin isolerande förmåga. Den tas på snabbt och enkelt tack vare knapparna på framsidan. Ett fäste under rumpan är mycket praktiskt för de brådskande behoven.

Den är perfekt för kallare årstider tack vare sin isolerande förmåga