Ung flicka i profil och bakifrån, klädd i en orange tiger-surpyjama
Flicka – djungeldjur med huva
534,00 kr Select options
-10% Kod RDM10 till och med 01/06/2024

Flicka – djungeldjur med huva

534,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Läs noga igenom storleksguiden nedan för att välja den perfekta storleken för dig. Våra produkter är små, så ta storleken ovanför din vanliga storlek. (Om du t.ex. använder storlek L, ta storlek XL).

Tjejpyjamasen Jungle Animals med huva är ett perfekt val för alla spirande små äventyrare. Den är söt och mysig. Den garanterar också optimal värme under svalare nätter tack vare sin omslutande design som täcker hela kroppen ända ner till fötterna. För en tuff look!

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Flicka – djungeldjur med huva

Designen på overpyjamasen med huva är otroligt söt. Luvan har det uttrycksfulla och lekfulla huvudet av ett ikoniskt djungeldjur, som en tiger, zebra eller till och med en leopard. Ditt barn kommer omedelbart att känna sig nedsänkt i tropiska äventyr så snart hon bär denna autentiska hoodie!

Dessutom har den en praktisk knäppning under rumpan, så att du kan gå på toaletten med lätthet och sinnesfrid. Ge henne detta extraordinära plagg som kommer att få hennes ögon att glittra av förundran varje natt!

En tuff look!

Den härligt lekfulla produkten är utformad för att erbjuda oöverträffad komfort samtidigt som den transporterar ditt barn till en vild och sagolik värld.

Realistiska detaljer ger detta extraordinära plagg ännu mer charm. Varje overpyjama har färgglada mönster som representerar olika djurarter som befolkar djungelregionerna på jorden: busiga zebror, smarta leoparder, grymma tigrar … Din lilla utforskare kommer att vara omgiven av alla sina favoritfantasivänner!

104646-b10ddc.jpeg

Fri rörlighet

Den här oversyjamasen är tillverkad av mjuka kvalitetsmaterial och ger små flickor en skön värme samtidigt som de kan röra sig fritt. Oavsett om det gäller kvällslek före sängen eller en övernattning med vännerna, ger denna söta outfit oändliga timmar av skoj och fantasi.

Tack vare knapparna på framsidan är den mycket lätt att ta på och av. Ditt barn kommer att känna sig tryggt och skyddat i den här dräkten.