klänning för en liten flicka mot en vit bakgrund, röd, med ett regnbågsmotiv, långa ärmar och en tulekjol
Röd regnbågsklänning för flickor
397,00 kr Select options
-10% Kod RDM10 till och med 01/06/2024

Röd regnbågsklänning för flickor

397,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Läs noga igenom storleksguiden nedan för att välja den perfekta storleken för dig. Våra produkter är små, så ta storleken ovanför din vanliga storlek. (Om du t.ex. använder storlek L, ta storlek XL).

Denna röda regnbågsklänning för flickor är ett unikt och färgglatt plagg som kommer att ge ditt barns garderob en touch av skoj. Klänningen är tillverkad i ett mjukt, lättviktigt tyg. Den runda halsen och de långa ärmarna ger ditt barn en tidlös, söt och klassisk silhuett.
Matériau

Spandex et Coton

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Röd regnbågsklänning för flickor

Den regnbågsröda flickklänningen är ett riktigt modemästerverk för små flickor som älskar att glänsa och göra ett stänk. Denna bländande klänning är designad med kärlek och uppmärksamhet på detaljer, vilket ger ditt barn en outfit som är både elegant och lekfull.

Den här klänningen är mjuk att ta på och bekväm att bära. Den har en smal passform vid bysten som framhäver din lilla prinsessas figur.

En riktig liten regnbåge!

Den här regnbågsröda klänningen för flickor är en perfekt blandning av färg och stil. Den är tillverkad av ett mjukt, lättviktigt tyg som gör den superbekväm att bära. Den utsvängda skärningen är feminin och smickrande, medan de ljusa, glada färgerna skapar en glad och livfull look.De långa ärmarna är kantade med volanger och den runda halsen ger en delikat touch.

Klänningen har en regnbåge av livfulla färger som blandas perfekt med det röda tyget.Den är perfekt för speciella tillfällen eller till vardags och ger din dotter en elegant och modern look.

klänning för en liten flicka mot en vit bakgrund, röd, med ett regnbågsmotiv, långa ärmar och en tulekjol

Färg i våra liv!

Den här regnbågsklänningen för röd flicka är ett perfekt plagg för alla tillfällen. Den är designad med ljusa, skimrande färger som matchar perfekt med en liten flickas figur. Klänningen är tillverkad av mjukt tyg som andas, vilket gör den bekväm att bära. De korta ärmarna och den runda halsringningen ger en smickrande och elegant skärning.

Kjolen är avslutad med spetsfransar som ger klänningen en extra feminin touch.Den noggranna finishen och tidlösa designen gör denna klänning till ett måste i en liten flickas garderob.Den är perfekt för varma dagar eller speciella tillfällen.