Rosa dunjacka med färgglad huva i fuskpäls
Kort jacka för flickor med huva i syntetpäls
624,00 kr681,00 kr Select options
-10% Kod RDM10 till och med 01/06/2024

Kort jacka för flickor med huva i syntetpäls

624,00 kr681,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Läs noga igenom storleksguiden nedan för att välja den perfekta storleken för dig. Våra produkter är små, så ta storleken ovanför din vanliga storlek. (Om du t.ex. använder storlek L, ta storlek XL).

Denna korta dunjacka med huva i syntetpäls för flickor ger optimal värme utan att kompromissa med stilen. Den väderbeständiga utsidan är utformad för att klara alla väderförhållanden, medan det tjocka innerfodret ger perfekt isolering mot den bittra kylan. Huvan i syntetpäls ger en touch av lyx samtidigt som den ger extra skydd mot bitande vindar och snö.
Matériau

Coton, Polyester

Sexe

Bébé unisexe

Saison

Hiver

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Kort jacka för flickor med huva i syntetpäls

Dunjackan är också mycket praktisk, med två framfickor som gör att din lilla flicka kan förvara alla sina små skatter på ett säkert sätt. Den har också en lätthanterlig dragkedja som gör att hon kan ta på och av den utan problem. Tryckknapparna förstärker dunjackans grepp när den är stängd.

Med sin trendiga design, isolerande stoppning och mysiga huva kommer den här dunjackan snabbt att bli ett måste i din dotters vintergarderob.

Varm vadderad rock

Den här dunjackan är utformad för att hålla din lilla prinsessa varm under kyliga dagar. Den har generös stoppning som håller kvar kroppsvärmen och skyddar henne mot kyliga temperaturer.

Materialkvaliteten ger optimalt skydd mot vind och lätt regn, så att ditt barn hålls torrt och skyddat mot väder och vind. Små flickor kommer att älska den smala passformen, som framhäver deras figur samtidigt som den ger dem total rörelsefrihet.

En stor huva!

Huvan i syntetpäls ger det här söta klädesplagget en sofistikerad touch. Den ger inte bara extra skydd mot kylan genom att försiktigt omsluta din lilla flickas ansikte, utan den ger henne också en elegant, trendig look.

Den syntetiska pälsen har noggrant valts ut för att perfekt likna äkta päls utan att skada djuren. Den passar perfekt till alla outfits. Några få inslag av färg kan ses för ännu mer stil.