Långärmad röd flickjacka med kaninöron på galge
Röd långärmad jacka med kaninöron för flicka
568,00 kr Select options
-10% Kod RDM10 till och med 01/06/2024

Röd långärmad jacka med kaninöron för flicka

568,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Läs noga igenom storleksguiden nedan för att välja den perfekta storleken för dig. Våra produkter är små, så ta storleken ovanför din vanliga storlek. (Om du t.ex. använder storlek L, ta storlek XL).

Den röda långärmade kappan med kaninöron är ett bedårande och praktiskt klädesplagg för små flickor. Kappan är tillverkad av högkvalitativa material och är mjuk, bekväm och varm, perfekt för kalla vinterdagar. Kappans design är unik och charmig.
Matériau

Coton

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Röd långärmad jacka med kaninöron för flicka

Den röda långärmade kappan med kaninöron är ett bedårande och funktionellt klädesplagg som kommer att ge en charmig touch till din lilla prinsessas garderob. Kappan ger värme, komfort och stil samtidigt som den skyddar ditt barn mot väder och vind.

Kappans klarröda färg är både djärv och elegant och ger en touch av lekfullhet till alla outfits. De lekfulla detaljerna ger plagget en touch av nyckfullhet och mjukhet och förvandlar omedelbart din lilla flicka till en busig liten kanin.

Lilla ridande huvan!

Den röda långärmade jackan för flickor med kaninöron är ett helt bedårande plagg för små flickor. Kappan är tillverkad av högkvalitativa material och är mjuk och skön att bära samtidigt som den är slitstark och hållbar.

Kappans design är särskilt charmig, med präglade kaninöron på huvan som ger en lekfull och rolig touch till ensemblen. Den röda färgen är också mycket feminin och elegant och passar perfekt för små flickor.

Helt enkelt bedårande!

Den röda långärmade jackan med kaninöron är ett bedårande och praktiskt klädesplagg för små flickor. Kappan är tillverkad av högkvalitativa material och är mjuk att ta på och bekväm att bära. Den har en lättanvänd dragkedja som gör att barn snabbt kan ta på och av den.

Designen på denna jacka är helt enkelt charmig. Kaninöronen på huvan ger en lekfull och rolig touch till helheten, medan den ljusröda färgen är perfekt för att ge en touch av skoj till alla outfits.