Långärmad rosa flickrock med kaninöron som presenteras platt öppen
Långärmad rosa jacka med kaninöron för flickor
568,00 kr Select options
-10% Kod RDM10 till och med 01/06/2024

Långärmad rosa jacka med kaninöron för flickor

568,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Läs noga igenom storleksguiden nedan för att välja den perfekta storleken för dig. Våra produkter är små, så ta storleken ovanför din vanliga storlek. (Om du t.ex. använder storlek L, ta storlek XL).

Den rosa långärmade kappan med kaninöron är en bedårande och praktisk vinterklädsel för små flickor. Kappan är tillverkad i ett mjukt, varmt tyg och är perfekt för att skydda ditt barn mot kyla samtidigt som den ger henne en söt, trendig look.
Matériau

Coton

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Långärmad rosa jacka med kaninöron för flickor

Den rosa långärmade tjejkappan med kaninöron är ett bedårande och funktionellt plagg som kommer att glädja små tjejer och deras föräldrar. Kappan är tillverkad med omsorg och erbjuder den perfekta kombinationen av stil och komfort.

Den här jackan är utformad för att tåla väder och vind tack vare sitt vattentäta och vindtäta yttertyg. Den håller ditt barn torrt även under regniga dagar.

Helt enkelt bedårande!

Den rosa långärmade jackan med kaninöron är ett bedårande och bekvämt plagg för små flickor. Kappan är tillverkad av högkvalitativa material och är mjuk att ta på och slitstark.

Den mjuka, feminina rosa färgen är perfekt för att ge en touch av charm till din lilla flickas garderob. Den unika designen gör den här kappan till något alldeles extra. Kaninöronen på mössan ger en lekfull och rolig touch till helheten, medan den smala passformen och de långa ärmarna skyddar mot kyla.

Långärmad rosa flickrock med kaninöron som presenteras platt öppen

En mysig liten kappa!

Den rosa långärmade jackan med kaninöron är ett bedårande och bekvämt plagg för små flickor. Kappan är tillverkad av högkvalitativa material och är mjuk att ta på och bekväm att bära.

Den mjuka, feminina rosa färgen är perfekt för små flickor som vill känna sig söta och eleganta. Kappans unika design med kaninöron på huvan ger en lekfull och rolig touch till klädseln. Öronen är mjuka och fluffiga och skapar en bedårande och charmig look.