Rosa bomberjacka med broderade blommor och en flätad korg bredvid
Bomberjacka för flickor med broderade blommor och rosett
193,00 kr329,00 kr Select options
-10% Kod RDM10 till och med 01/06/2024

Bomberjacka för flickor med broderade blommor och rosett

193,00 kr329,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Läs noga igenom storleksguiden nedan för att välja den perfekta storleken för dig. Våra produkter är små, så ta storleken ovanför din vanliga storlek. (Om du t.ex. använder storlek L, ta storlek XL).

Denna bomberjacka med broderade blommor och rosett för flickor är den perfekta symbolen för modern, feminin stil. Den är tillverkad i ett lättviktigt tyg som gör det enkelt att röra sig utan att kompromissa med stilen. Detaljerna på fickorna, rosetten på ryggen och de broderade blommorna ger den perfekta stilen.
Matériau

Coton, Polyester

Saison

Printemps et automne

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Bomberjacka för flickor med broderade blommor och rosett

Den här jackan är inte bara vacker utan också funktionell, tack vare de praktiska fickorna på sidorna för förvaring av alla små skatter du inte kan hålla händerna ifrån. De är även dekorerade med en söt liten volang.

Den centrala dragkedjan utlovar snabb och enkel användning. Materialen som används är slitstarka och lätta att ta hand om, vilket garanterar lång livslängd. Så den här jackan kommer att kunna följa med ditt barn på alla hans äventyr utan att förlora något av sin glitter eller kvalitet.

Bomber i ny tappning

Den här jackan är tillverkad av högkvalitativa material och garanterar optimal komfort samtidigt som den ger en unik dimension till alla outfits. Den klassiska bombermodellen är smakfullt omarbetad tack vare feminina detaljer som utsökta broderade blommor på fram- och baksidan.

Blommorna ger en raffinerad touch av femininitet som passar perfekt ihop med den sportiga looken hos originaldesignen. Denna jacka erbjuder blommig inspiration samtidigt som den behåller en modern, djärv touch.

Båge på baksidan

Den vackra rosetten mitt på ryggen förstärker jackans eleganta, sofistikerade look. Den ger också en extra dos av visuellt tilltal genom att framhäva ryggen. Denna anmärkningsvärda detalj visar stor uppmärksamhet på de noggranna efterbehandlingar som gör hela skillnaden.

Den här jackan kan bäras med både en lätt klänning och skinny jeans för att skapa olika stilar efter önskemål.